Alıntı:
mihrinaz Üyemizden Alıntı
bende kesinlikle tanışmak isterdim,bazen toplansak ne güzel olurdudediğim olur.su damlası,esmanur,suhtem,elvin,sevay,aslı,ravzam,tal ibetün,tabiki mehmet akif...fecr hocam,abdülmelik, görüşmek isterlermiydibilmem ama ben hepsiyle ayrı ayrı görüşmek isterdim.aa bide la diyebilmek...uzun zamandır uğramıyor ama kalıcı iz bıraktı |
aynen kardeşim benim ben de bu saydıklarınla tek tek tanışıp konuşmak ve sohbet etmek isterdim
birde kalıcı iz bırakanı söylemişsin bu laf hoşuma gitti
Alıntı:
Elvin meyra Üyemizden Alıntı
evet hemde çok
mesela şöyle bi davet kahvaltı masası hazılayıp çünkü kahvaltı masaları sohbetini çok severim
esmanur abla talibetün ince sizi dua dilencisi iklimya suhtem (inş bizim ders sohbetimizde sıkılmazlar)
sonra eğer bizim aöf iştişare den arkadaşlarala göknur, songül abla ,alpert ,mihrinaz,ravza ,nazlı ,takva hep beraber tanışıp kuşmak isterim
ayyyy keşke gerçek olsa |
canım kardeşim genel de adana ya uğramadan başka şehre gidilmiyor ( tabi bize uzak bölgeler hariç) siz adanaya geldiğinizi söyler söylemez ben sizi otaban dan bile alırım yeterki gelin ben de tanışmayı o kadar çok isterdimki bu arada çukurova 100. yıl mah. oturuyorum ilk sen davet ettin ama dediğim gibi adanaya çok sık uğranır
Alıntı:
tekbir Üyemizden Alıntı
reel ne ya ?
cahillimi mazur gorun |
arkadaşım yazılardan da anlaşıldığı üzere içinde bulunduğumuz gerçek hayattır