Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24Haziran 2012, 06:55   Mesaj No:97

Ebu Ammar

Durumu:Ebu Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 19481
Üyelik T.: 24Haziran 2012
Arkadaşları:0
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Tagut düzende oy kullanmak şirk midir ?

1) Biraz zaman geçmiş ve heralde konu kapanmış ama inşaallah faydası olursa bende birkaç kelime söylemek istiyorum daha doğrusu kuran'dan ve sünnet'ten bu konu hakkında birşeyler aktarmak istiyorum...
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum... Bizim hayatımızda a'dan z'ye herşeye karışan islam acaba islami hareket metodumuza da mı karışır ? Cevap tabi ki de evet olmalı !
O zaman Resulullah ( s.a.v) yapılan teklifi nasıl unuturuz... Ona şöyle dememişler miydi...

Ey Muhammed (s.a.v) ne istiyorsun mekkenin en güzel kadınıylan mı evlenmek istiyorsun eğer öyleyse en güzel kızlarımızı seninle evlendirelim.
Ey Muhammed (s.a.v) ne istiyorsun mekkenin en zengini mi olmak istiyorsun eğer öyleyse aramız da mal toplayalım seni mekkenin en zengini ilan edelim.
Ey Muhammed (s.a.v) ne istiyorsun mekkenin başkanı mı olmak istiyorsun eğer öyleyse seni mekkenin başkanı seçelim. Davandan dön. Rasulullah (s.a.v) cevabı açık ve net. Bir elime güneşi, bir elime ayı verseniz ben yine de davamdan vazgeçmem.

Şimdi sorarım sizlere ey müslümanım diyenler burada (haşa) ALLAHU TEALA sizin bu kötünün iyisini seçip de başbakan seçip sonra küfür devletinin başı olup devleti düzeltme fikrinizi düşünemedi mi ? Rasulullah bunu düşünemedi mi (haşa).

2)Rasulullah zamanında mekkeki müşriklerin toplanma meclisi olan DARUN NEDVE'ye hiç bir müslüman gitti mi ? Sizin ne işiniz var orada ?

3) Gerçekten hakikati istiyorsanız gidin ve İbn kesir olsun imam kurtubi olsun seyyid kutub'un fil zilalil furkan tefsiri olsun ordan kafirun suresının tefsirine bakın.

Son olarak da şunu söylemek istiyorum: Kim de kendisine dosdoğru yol apaçık belli olduktan sonra, peygambere muhalefet ederse ve müminlerin yolundan başka bir yola uyarsa, onu döndüğü şeyde bırakırız ve cehenneme sokarız. Ne kötü bir yataktır o! (nisa:115)