02 Temmuz 2012, 19:19
|
Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 Arkadaşları:0 Cinsiyet:kadın Memleket:sivas/istanbul/ Mesaj:
5.652 Konular:
585 Beğenildi:4966 Beğendi:6654 Takdirleri:26781 Takdir Et:
| Cevap: Kadınların bilgisayarlara benzediği ortaya çıktı Alıntı: suhtem Üyemizden Alıntı
uzgn çokk vicdansız bunlar güzel Allahım zaten amaç O Esma ablam.. Konusu geçmişken paylaşym : _AYRI DÜNYALAR_ ikiside 50 yaşında olan karı_ koca , evliliklerinin 25. yılını kutluyorlarmış. Evlilik perisi onlara " 25 yıldır gül gibi geçinip gidiyorsunuz ; bu nedenle her biriniz benden bir dilek dileme hakkına sahipsiniz. Söyleyin ve hemen yerine gelsin " demiş. Kadın " Ey peri" demiş, "Kocamla çok yoksul ve sıkıntılı günler geçirdik. Bu nedenle senden zenginlik istiyorum !" Bir anda oturdukları ev adeta bir saraya dönmüş. çekmeceleri parayla , önlerindeki masa enva_i çeşit pahalı yiyeceklerle dolmuş. sıra kocaya gelmiş. Adam , " Ey peri" demiş, "Ben , benden 30 yaş daha küçük bir karım olsun istiyorum. " Peri , onun da dileğini yerine getirmiş ve... Adam bir anda 80 yaşında bir ihtiyar olmuş ! hayır000 () | Alıntı: suhtem Üyemizden Alıntı
sadede geliyim ; "Erkekler bir çok şeyi kendilerinin seçtiğini sanır. Oysa seçende seçilen de kadındır. " ( V. Hugo) | öyle sanmaya devam etsinler sorun yok
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...
Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
| |