Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Temmuz 2012, 11:50   Mesaj No:52

Yitiksevda

Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Memleket:MALAZGIRT
Konular: 295
Beğenildi:128
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart Cevap: Rabıta, Rabıta Nedir, Rabıta Hak mıdır, Rabıta Nasıl yapılır

Sayın hönül yukarda altı çizili meale istinaden doktora giderseniz şirk ehlisiniz, çalışırsanız şirk ehlisiniz birisinde en kçük yardım dahi isteseniz şirk ehlisiniz sadece Allahtan c.c. isteyeceksiniz eğer bu dediklerimi yapmayıpta sadece Allahtan c.c. istiyorsanız ayaklarınızı öperim , yok bunlara iltica ediyorsanız sizde tasavvuf erbabı gibi araya vesile koyuyorsunuz ki adı doktor olsun , avukat olsun , işveren olsun sizde şirk ehlisiniz kardeşim .....

Konuıyu sapıtmakta üstünüze yok size o kadar yazı yazdık hangisinde Mürşidimizin adı gecti eğer ona tapıyor olsaydık her daim onun adını zikretmezmiydik hönül, kimsenin kimseye taptığı yok tapılacak varlık bellidir. Siz kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz , inanmadığınız bir olayı doğrulamak uğruna nefsinize yeniliyorsunuz sadece, bakın bir iki sıra önceki yazımda sofileri eleştirdim çünki bunu hakk ediyorlar biz hakkı kouşuruz yanlışa yanlış deriz ....

Ayet diyip duruyorsunuz Tevbe 119 ayet değilmi ....? Lütfen kendi doğrularınız yüzünden etrafınıza zehir saçmayın kardeşim , islam öfke , tekfir ve inat dini değildir biraz kalbi yumuşatmak lazım .... vesselam
[/QUOTE]

Vermiş olduğunuz örnekler çok sığ bir düşünce ve anlatım kaale dahi alınmayacak kadar basiretsizce örneklendirilmiş beşeri sıfatların gerekleri ile ibadi uygulamaları ayıramadığınız aşikar...

Esedullah kardeş isim zikredip etmemeniz çok önemli değil izlemiş olduğunuz yol ve aracılar bellidir Tevbe 119 Ayeti kerimesinde Sadıkları kendiniz ile Allah arasında aracı yapma emri varmı? Ayeti anlamayacak kadar kıt akıllı değilim Hac 78 ayeti kerimede sizin delil olarak aldığınız Bağlama kimin içindir Sımsıkı bağlanılması gereken Şeyhlermi Efendilermi Allah'mı zehir saçmak aslında Kur'anı Mehcur bırakmaktır Kur'an ayetlerini Yahudileşenler gibi Kırparak kendini haklı çıkarma gayesidir sayın Esedullah kardeş Kur'an'da geçen Ribat Rabitu ve benzeri Ayetlerin bugün halihazırda var olan Rabıta Uygulaması ile alakası yoktur bunu neden anlamak istemiyorsunuz.

Benim senin doğrun olamaz Tek doğru vardır Oda Allah'ın vaaz ettiği doğrulardır onun kaynağıda bellidir Kendim çalıp kendim oynuyormuşum İnanabilmem için inanç kriterlerine uyması lazım eğer uymuyor ise elbette reddetmem gerekiyor Esedullah kardeş boşver siz ve sizin mantığınızdakilere ne sunsam boş ve anlamsız kalıyor Allah herşeyi gören işiten bilendir Kimin ne dava uğrunda olduğunu kimin Şirkte olduğunu olmadığını en iyi bilendir bu basiretsizce ele alınmış Şirk dininin icatı konu benim için bitmiştir şahsıma laf gelmedikçe cevap vermeyi dahi düşünmüyorum...Kur'ana şaşı bakan doğruyu göremez uzatmaya gerek görmüyorum siz Rabıtanız ile meşkul olun benim meşgul olacağım Kuran ve Sünnet yeterlidir....

-İmam Ali- (a.s)