Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Temmuz 2012, 10:52   Mesaj No:5

Esadullah

Medineweb Sadık Üyesi
Esadullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esadullah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 15316
Üyelik T.: 18 Aralık 2011
Arkadaşları:3
Memleket:Kayıp bir Kentten
Konular: 145
Beğenildi:313
Beğendi:100
Takdirleri:3844
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Peygamber Efendimize (s.a.v) Kur’an’ın Dışında da Vahiy Geldiğine İşaret Eden

Alıntı:
TELMİHA Üyemizden Alıntı Mesajı göster
forumları kirltenler din adına saçma sapan uydurma bilgilerle zehirlerini akıtanlardır.üstelik size bir hakaret falanda etmedim.edepten dem vuracağınıza Allaha karşı biraz edepli olun.o size islam gibi bir dini müslüman gibi bir ismi uygun görmüşken siz buna razı olmayıp kendinize ucu bucu isimler takıyor sonrada bunu islam diye taktim ediyorsunuz. bumu edep.ben almayayım bu edebi sizde kalsın
Allah c.c. bu kadar sınırlı yani öylemi ...? İslamı ve Müslümanlığı Allah c.c. taktim ediyor ama diğerlerini kullarmı ...? Allahın c.c. Dilediğinden başkasını dilemek mümkünmü ...?

Uhud gibi bir savaşı bu şekilde teşbihlendirmek bize göre edep dışıdır, başta Resulullaha s.a.v ve Uhud Şehitlerine karşı, kusura bakmayın ama o kadar basit değildi orada savaşmak, tabi şimdi bazı kimslere Cihad ve Mücahidlik çok kolay geldiği için atıp tutmak kolay geliyor...

Sizin hala anlamadığını şu hiç bir müslüman İslamı reddedemez bugüne kadar din asla değişmedi çünki tek din vardır.Müslümanlıkta son Peygamberle inanlara has bir isim Tasavvufta aynı Fıkıh Akaid ve diğer islami ilimler gibi bir ilim , bunu kavrayamamak kişiyi bağlar ama buna din demek sadece akıl darlığındandır....

vesselam