Cevap: Arakan'da gözyaşı sel oldu
sayın muallime,islam iddasında bulunan insanın yapacağı planda islami olmalıdır ki müslümanlarca değer bulsun ama bu zihniyette olan bu zavallılar dünyevi kaygılarından dolayı veya oy alma ve halkı oyalamalarından dolayı kendi inançlarını,kendi izzetlerini,kendi onurlarını dahi temsil etmekten aciz insanlardır.
Neymiş islam ile budizm BARIŞIN diniymiş,daha islamdan başka bi dinin ahlakiliği olmadığını kavrayamamış bu Allahın hükmüyle hükmetmeyen tağuti düzenlerin birer sahte ilahları olmaktan kendini kurtaramamışlar nasılda sizin gözünüzde kahramanlaşa biliyor bunuda çok görmüyorum,çünkü insan önce hakkın ne olduğunu bilmeliki,sonra kimin haklı olduğunuda net görüp bilsin..
Gelelim benim bi tutuklu müslümanı ziyaret etmem için neleri göze alacaklarıma,sayın muallime ,ne ben nede benim müslüman kardeşlerim ALLAHIN HÜKMÜYLE HÜKMETMEYEN TAĞUTLARA HOŞ GÖRÜNMEK İÇİN ONLARA yalanmazlar..Çünkü bu tür onursuz hareketlerden ve heleki tağutlarıda bunların inanışlarınıda BARIŞ VEYA AHLAK DİNİ görmekten Allaha sığınırız...
Pyalaşımlarını yaptığınız fotoğraf karelerinin bi başka penceresiydi benimde paylaşımım niye zorunuza gidiyor ki...
Ayrıca benim kinimde,öfkemde,buğzumda,sevgimde Allah için ve Allahın belirlediğine göredir.Çünkü Allah kendi hükmüyle hükmetmeyenleri ZALİM,FASIK VE KAFİR olarak adlandırıyor.
Siz kendinizi biraz sorgulayında bu Allahın hükmüyle hükmetmeyen zalim,fasık,kafirlere olan sevginiz ALLAHIN HANGİ AYETİNE UYUYORDA onu bulmaya çalışın...
Ayrıca adeletli olmayı bırakın ne siz nede savunduğunuz bu tağuti düzenin kurucuları adeletin tarifini dahi yapmaktan aciz kalırsınız,buyrun yapın bakayım adeletin ne olduğunun tarifinide benide yanıltın..ÖNCXE ADELETİN NE OLDUĞUNU Bİ ÖĞRENİN SONRA KİMİN ÖFKESİNİNDE NASIL ADİL OLDUĞUNU,KİMİN SEVGİSİNİNDE NASIL ADİL OLDUĞUNU ÖĞRENECEKSİNİZ OZAMAN...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |