Konu Başlıkları: Arakan'da gözyaşı sel oldu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2012, 13:10   Mesaj No:27

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Arakan'da gözyaşı sel oldu

Anlaşılan biz münazara edemiyecez veya öncelikli olan duygularımıza hakim olma işinde derinleşmeden hakkıda haykırırken,batılıda red ederken çok duygusal yanlışlıklar yapacaz bu sözlerim TELMİHA adlı üyeyedir...

merve bacıma saygılar ,merve abla bakın ben muallime ablanın ARAKAN HAKKINDAKİ duyarlılığını takdir ediyorum,ama bu duyarlılığını başka bi ZALİMİN SAFINDA YAPMASINA VE BU ZALİMİ arakandaki zalimden daha az zalim olsada bu zalimliklerini görememesine bi pencere açmaya çalışaraka ADALETİN TANIMINI ALLAHA GÖRE YAPARSA DOĞRU olacağını ve kimin hak,kimin batıl olduğunu görmesine yardımcı olacağı gibi yapacağı bu tür güzel eylemleride BU ZALİMLERE MAL ETMİŞ OLMAYACAĞI GİBİ,BU ZALİMLERİDE MAZLUMLARIN YANINDA OLAN Musa peygamber gibi görmeye yol açmış olmayacağı ve ancak öyle olursa KENDİ PAYLAŞIMI DOĞRU OLACAĞINI ANLATMAYA ÇALIŞMIŞIM..

arakandaki ne kadar batıl üzerindeyse Allahın hükmüyle hükmetmeyen bu zalimlerde o kadar batıldır.Bunlarda bu ülkedeki insanlara zulmetmiyorlar mı,ıraka giren ABD bunların üslerinde kalkıp oraları bombalamıyor muydu en basitinde,veya sizin sorduğunuz SALİH MİRZEBEYOĞLUNA YAPILAN ZULUMLERİ benim babam yapmıyor,bunların hükümeti ta arakandaki zulmun farkındada KENDİ YAPTIKLARI ZULMU niye görmüyorlar...Ben bu batıl düzenlerin BATILLIĞINA ŞAHİDLİĞİMİ YAPARAK ONLARI İFŞA ETMEYE ÇALIŞRKEN TOPLUMSAL VE FERDİ ZULUMLERE karşıda rasulullahın 13 yıllık duygusal hakimliğine vurgu yapıp HAKKI VE SABRI GÜNCELLİYORUM....