Alıntı:
tek Üyemizden Alıntı
bence site yönetcimiz Abdülmelik siteye çok az uğruyor daha fazla uğrayıp paylaşımda bulunmasını isterdim . birde bayanların erkk niçki alması hiç iyi olmuyor bence .. cinsiyetini farklı göstrmek dürüst br davranış değil! bazı editörler çok pasif.paylaşımlarını göremedik..
ama genel olarak çok güzel bir yönetimi var forumun, çok faydalı insanlar var içlerinde.
memnunum |
abdulmelik abi nickle giriş yapmadanda forumla sürekli ilgileniyor zaten.herhengi bir sorun çıkınca hemen müdahale ediyor..yönetici demek sadece aktif olup konu açmak değil..yetkilerimize binaen görevlerimiz var bu görevlerimiz yeterlimi değilmi diye öğrenmek istedim..bayanların nickine gelince kim nasıl isterse nasıl rahat ederse alsın saygı duyuyoruz..teşekkür ederiz
abdulmelik = yönetici vasfını dolduran süper yönetici
kurtmehmet = onlıne olmasına rağmen paylaşım olarak nadiren gördüğüm yetkilerini kullanma olarak denk gelmedim
incesızı = aktif olduğu zamanlarda gayet iyi bir yönetici olduğunu düşünüyorum.ama uzun zamandır yok.bu kadar süre gelmeyen görevlinin yetkisinin alınmadığı tek forum bura sanırım
dua dilencisi = yetki kullana bilen editörlerden
şifalanıp eski formuna dönmesini diliyorum
su damlası = aktiflikde
yetkilerini kullanmayıda daha iyi öğrenecek inşaAllah
suhtem = su damlasına olan düşüncelerimle aynı
talibetün= yeni anne olmadan önce paylaşımda bulunurdu ama o da uzun zamandır yok yetki açısındanda denk gelemdim bilmiyorum
aslı = aktif olunca paylaşımda sınır yok
yetkilerinide yavaş yavaş öğreniyor
remle = hem var hem yok
gerektiğinde yetkilerini kullanabilen editörlerden
esmanur= yetkisinin hakkını veriyor
huzeyfe= yorum yok