Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ekim 2012, 23:35   Mesaj No:13

enderhafızım

Medineweb Emekdarı
enderhafızım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:enderhafızım isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 5879
Üyelik T.: 28 Aralık 2008
Arkadaşları:32
Memleket:İst
Konular: 1383
Beğenildi:175
Beğendi:17
Takdirleri:216
Takdir Et:
Standart Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^

Buyrun forumumuzun geleneksel sorularına

insanlarla iletişiminiz nasıldır? her insanda farklıdır ama genelde herkesle anlasırım sıcak diyelim

güler yüzlü müsünüz? evet

ağlar mısınız? ağlarsanız neden? duygusal yönüm illaki var

hiç unutamadığınız en kötü gününüz? kursda çocukken hocaları kandırmıstık 1 ay boyunca onun sonucu kötü olmustu:D

hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? Söz gecem diyebilirim

mutluluk sizin için ne ifade ediyor? Güzel mutlu islam ile şereflenmiş bir aile.

kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? nelerin taviiz vermek istenmesine baglı

hayat felsefeniz nedir? felsefe ile işim olmaz ki:D

iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? 2 şık ı tercih ederim

yaptığınız en büyük çılgınlık? babam çok fazla onaylamadıgı halde arkadasımla tren gezisine çıkmıstım sanki, ankara kayseri falan ve aşırı yağıs bile yağsa yağmur altında yürürüm

Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? resim çizemem ki:D öyle bir sanatım maalesef beceemiyorum

Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? izledim ve her an ömürden gidiyor

Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? Sevdiğim beklediğim.

bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? kolay kolay gecmem

size göre sevgi

size göre macera

size göre hayal

size göre kardes

size göre dost

size göre aile

size göre eş

size göre hayat..

size göre insan

size göre özlem

sizegöre hasret

size göre beklemek

size göre gitmek

size göre mutluluk

size göre endişe

size göre özgürlük

bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz?
insan hiç terkeder mi ki bu güzelikleri:;)

(-) ler (+) ları hep götürür mü? her zaman değildir:D bazı sınavlarda bile yanlıslar doğruyu götürmüyor.

sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? olaya bağlıdır bu;)

ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? hafızlığımı daha sık tekrarlamak istiyrum

ne tarz müzikler dinlersiniz? bir çok tarzda;) 406 GB sadece müzik arşivim var:D

forumda sizi en mutlu eden olay? mizah diyelim

forumda sizi en çok üzen olay? ,,,,,, (mp3 koyamıyoruz) gerçi mp3 türkiyede yasak:D

forumda en çok ilginizi çeken konular? güzel yazılar, Dua, mizah

hayat size ne öğretti? ...

hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? evladınızı kuran kursuna bile verseniz takip
ediniz, o an sadece bir iki ders değil emin olun bir çok dersi kaldırabiliyor, saece kuran değil okul ve kuran derslerini aynı anda verilebilir