29 Ekim 2012, 12:21
|
Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
2.154 Konular:
309 Beğenildi:180 Beğendi:15 Takdirleri:560 Takdir Et:
| Cevap: Tasavvufla İlgili sorularıma cevap arıyorum inşallah Alıntı: Esadullah Üyemizden Alıntı
Yitik kardeşim bırakın Şeyhi buyurun sizi misafir edelim biz, sorun dilediğiniz ne varsa Kuran ve Sünneti de Hakem kılalım hem bu konuşmayı kayda alalım burdada merak eden kardeşlerimiz olursa mahrum olmasınlar, Uygun bir zaman bildireyim size olurmu ? Hem size cevap vercek Şeyh falanda değil şeyhe gerek yok hem sizi onun bir vekili ile başbaşa bırkacağım varmısınız kardeşim , burda zaten olmuyor baksanıza iki gün giremiyoruz hemen nereye kactınız diye vebale girilebilio | esedullah,şeyhini al ve bi tv kanalına baş vuralım,siz bi yanda BEN VE MEVLÜT HÖNÜLDE Bİ YANDA bu konuyu bütün türkiye önünde konuşalım,yalnız şeyhiniz ve bütün vekilleride yanında olabilir,ama şeyhiniz olmassa olmaz,varmısınız buyrun neyin hak neyin batıl olduğuna bütün insanlarıda şahid kılalım...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
| |