30 Ekim 2012, 15:01
|
Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Yaş:44 Mesaj:
553 Konular:
54 Beğenildi:20 Beğendi:0 Takdirleri:10 Takdir Et:
| Cevap: dua istiyorum Hüznümü ve kederimi başkasına değil, yalnızca sana şikâyet ediyorum. Rabbim! Yegâne ilah Sensin, Senden başka hakiki ma'bud yoktur. Sübhansın, bütün noksanlardan münezzehsin, Yücesin. Doğrusu kendime zulmettim, yazık ettim. Affını bekliyorum Allah'ım! Ya Rab! Bana ciddî bir zarar dokundu, Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Bir kere daha ikrar ediyorum ki, Halîm ü Kerîm Allah'tan başka ilah yoktur. Arş-ı Azîm'in Rabbi Allah'ı tesbih ederim. Hamd âlemlerin Rabbi Allah'a mahsustur. Rabbim, Senden, rahmetinin gereklerini, merhametini celbedecek vesileleri, gerçekleşmesi muhakkak olan mağfiretini, günahtan korunmayı, her türlü iyiliği kazanmayı, her türlü günahtan da selâmette olmayı istiyorum. Bende bağışlamadığın hiçbir günah, gidermediğin hiçbir keder, Senin rızana muvafık olup da karşılamadığın hiçbir ihtiyaç bırakma ya Erhamerrâhimîn. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu dua çok güzel zilzal namazlardan sonra okumaya başladım ben tawsiye ederim.
Dilerim tüm sıkıntıların feraha erer en kısa zamana.