Cvp: ne güzelsin efendim Bugün ahhh efendim bugün gözümün gördüğü herşey daaha bir farklı bugün daha bir hasretteyim bugün yunusum veyselim Bugün daha bir özledim seni Efendim Sultanım Can Ahmedim Canımın canı Muhammedim Bugün bir kervan gönderdik sana biz kaldık brda yansak da veysele döndük yollara döküleceğiz üveysler gibi Ne olur neolur bir haber diyeceğiz Ahhh Efendim can sultanım bugece daha hasretle yatacağım bugün ben veysel olacağım Ben gelemesemde gözyaşlarımla sarmalayıpğ dualarımı hıçkırıklarla dolu salevatlarımı sana göndereceğim gönülden Bir kez ismini sayıklaypda düşüp bayılan aşıklarından değilim Bne belki seni layıkıyla sevem,yorum efendim Ama efendim ne olur sultanım vahşiyim hatam çok İkrimeyim günahım çok sen ki rahmet padişaı alemler sultanısın Sana geldim sana yöneldim boş çevirme kapından Ümitlerimi boşa çıkarma Ne olur günahımdan bana hor bakma Sultanım Affını diliyor şefaatini umuyor layık ümmet olmayı niyaz ediyor sana selatu selam gönderiyorum SELAM SANA AL VE ASHABINA OLSUN yA MUHAMMED |