Alıntı:
F*E*R*D*İ Üyemizden Alıntı
Bir sustum iki sustum beş sustum.yeter artık şu siteye doğru dürüst yönetim lazım.mesajlarımı kuşa çeviriyorlar.bazı editörler elifba okuyan ana okulu çocukları gibi.siz yazacaksanız biz köşeye çekilelim.sizin gibi düşünmek zorunda değilim.mesajlarım düşüncelerim beni bağlar nedennnnnnn oynuyorsunuz mesajlarımla!
Sayın başeditör abla bak abla diyorum saygı duyuyorum sana.konulara yaptığım yorumları kendinize benzetmeyın bu çanak çorba yoğurt işi değil mutfağınızla karıştırmayın beni!
Bu güzelim forum ciddiyetten hızla uzaklaşmaktadır.çanak çömlek pasta börek muhabetleri.
Ya efendi olun yorumlarımıza ilişmeyın yada ebediyen burayı bırakacağım. |
Öncelikle belirtmeliyimki hata yaptım kabul ediyorum.Ama unutmamanız gerekn bir şey vardır sonucunda bende insanım benımde kafamda bazı müşküller olabilir,dedikden sonra.Ferdi bey gelelim size düşüncelerinizi sunun ama hakaret etmeden daha öncede belirtim yazacaksanız adabınızla yazın her mesajınız hakaret vari cıvıklık dolu orda gerizekalı müslümanlar yzsından GERİZEKALI kelimesini aldım .önünüze gelene aşkım die hitap etmeniz çok mu kabul edilebilir bir şey...mutfak olayına gelince bu sözü kopya almışınız gibi geldi bana burası çok yönlü form katılımcıların çogunluğu hnmlardan oluşmakda aramızda tarifler sunmuşsak bu size nie dokundu orayı anlamadım.şunu unutma ben mutfağım ile formu gayet net ayırabiliyorum. ciddiyetten en son bahsedicek kişi sen olmalısın sanırım ben efendiğili senden öğrenecek değilim foruma girip girmemekde senin özgür iradene bağlıdır