size göre gitmek
İnsan, insandan da gider bazen en kötüsü budur. size göre mutluluk
Daha önce anlamadığım bir meseleyi anlamak
size göre endişe
Ümmetin geleceği,nesillerin geleceği ,cahillik
size göre özgürlük
Fikirlerini ve işlerini elalem ne der demeden yapabilmek ve hedefine varabilmektir.
bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz?
Ben bırakıp gittim pişmanım, keşke vatanımda yaşasaydım. (-) ler (+) ları hep götürür mü? Götürmez, yoksa tevbe diye birşey olmazdı. sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz?
sabırlıyımdır ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı?
bir şey mi? ne tarz müzikler dinlersiniz?
şimdilerde, göksel baktagir,farid farjad forumda sizi en mutlu eden olay?
Kusurlarımıza tahammüllü olunması,gelişmemize ,forumu, neti kullanma becerisi açısından yardımcı olunması,yöneticilerin gayet kiber olması vs. forumda sizi en çok üzen olay?
Çok üzen demiyelim de yanlış gördüğüm şeyler var,mesela Kurban ile ilgili karükatürler ,ne zamandır Türkiye de kasıtlı olarak kurban ibadetini önemsiz,ilkel gösterme çabalarından biri de kurban karikatürleri.Buna alet olunarak bu siteye alınıp Dini vecibeye gülünmesi bana pek doğru gelmiyor.çirkin addedilen resimlerin bu senin resmin diyerek alay vs.gibi şeyleri pek doğru bulmuyorum. forumda en çok ilginizi çeken konular?
İlgimi çeken, aslında insanların( daha çok karşı fikirde olanların) hangi fikirde oldukları,ve neden o fikirde oldukları ve psikolojileri,cevap verme şekilleri,hangi kaynakları okudukları hayat size ne öğretti?
Burayı yazarken problemli çok insan dinlediğimi hatırlatmak isterim. Başımıza gelen her hadisenin yapıp ettiklerimizle bir ilgisi var. Eğer Allahtan fazla kimi seversen onunla imtihan olursun. Belalardan uzak kalmak istiyorsan,Allaha karşı namazda elini bağladığın gibi onun karşısında elini bağla,boynunu eğ. güvenilecek kişi azdır. Dost diye sarıldıkların sen düşünce yanında olmayacaklar. İyilik yaparken ölçülü ol. Hiçbir zaman aileni ihmal ederek ,başkalarına iyilik yapmaya çalışma. Allah ile aranda gerçek bağ kur,çünkü O seni biliyor,O seni seviyor,Heran seni gözetliyor(ayet) hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? 20yaşındaki gençlere söyleyeceğim çok şey şey var tabi,önce ilmi doğru yerden öğrenin ,30a gelmeden bazı şeyleri muhakkak bitirin.Hafız olun.Herkese güvenmeyin. kolay gelsin.
Biraz haddimi aşarak uzun cevaplar verdim.Kusura bakılmasın.EE yöneticiler için boşuna kelam etmedik değil mi?