Cevap: hiçlik makamı
Sayın zilzal benim eleştirim,fikredir ve kişinin fikri neyse zikride odur,
Ayrıca siz nasıl kendi fikrim dşyorsanız,buda benim fikrim,tasavvuf islamdan ayrı bi yaşama biçimidir.İÇİNDE İSLAM İLE AYNI OLAN BAZI İBADETLER OLMASINA RAĞMEN TEVHİDDE AYRI DIR TASAVVUF VE İSLAM,ve kendini kurandaki tevhidden almayan hiçbir metod ,nebevide değildir..
Tasavvufun bilgi kaynağı bütün tasavvufçulara göre,marifet ve keşf dir.
islamın bilgi kaynağıda sadece vahiydir..müslümanım deyip nasıl ki kuranı anlamayan milyonlarca insan varsa[ki bu milyonların içinde gayet iyi niyetiyle ibadetlerine devam edenler varsa ama TEVHİDDEN UZAK Bİ YAŞANTIYLA,İÇİÇEYSE]
Tasavvufu savunanların çoğunluğu tasavvufun nasıl bi şirk bataklığı olduğunun farkında olmayıp,tasavvufun bilgi kaynağının bile ne olduğunu bilmekten acizler..
örneğin siz farklı bi başlıkta TASAVVUFUN BİLGİ KAYNAĞININ NE OLDUĞUNU, bize açıklarmısız..sonrada kimin haklı olduğunu görürüz..
Siz nasılki BENİM FİKRİM deyip,açıklama ihtiyacı duyuyorsanız...
BUDA BENİM FİKRİM VE BEN BUNU HER ZAMANDA DİLE GETİRENLERDENİM...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |