![]() |
AÖF Önlisans İlahiyat Nasıl Geçerim Acil [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşlar hiç çalışmadım o yüzden notlar bu şekilde nasıl geçebilirim yardım edin hiç bilmiyorum. |
Bol bol soru cozerek ise baslamalisin.ister telefonuna indir ister buradan coz.calismadan olmaz |
Tamam artık çalışacağım da bu notlar ne olacak onu bilmiyorum |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
Not tablosu paylaşayım.. kaç doğru kaç yalnış kaç net ve puan alabileceğinizi aşağı yukarı görebileceğiniz bir tablo bu... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Lütfen sitemizde özet çalışmalardan ve çıkmış sorulardan faydalanın. Aklınız karışmasın. Bir dersin bir kaç tane özeti mevcut olmakla birlikte sayfa sayfa hazırlanmış soru-cevaplar var sitemizde..Mutlaka faydalanın.Erol 71 özetlerinden de öyle.. Ama önce iyi bir plan yapın. Plansızlık sizi sürekli savuracaktır..Vakit var..sonra..sonra..sonra diye...Plan dahilinde hareket ederseniz öncelikle ilk kararlı adımı atmış olırsunuz... Sonra özet bilgiler. Son hafta özellikle çıkmış sorular... Kafanıza takılanları sorabilirsiniz. Yardımcı oluruz inş... Vizelerden aldığınız notlara mukabil finalde ne kadar puana kaç nete ihtiyacınız var onlarıda çıkarırız istişare ederiz inş. |
burda özet paylaşımlarımız soru-cevap paylaşımlarımız var murat yayınları kitabını da alırsan çalışmana daha faydası olur geçmiş yıl soruları sitemizde de var veya geçmiş yıl soruları fotokopisi temin edebilirsin finaller %70 etkiliyor çok çalışırsan geçersin inşallah |
Teşekkürler arkadaşlar. Murat yayınlarının kitapları var. Bu dersler ne olacak şimdi onu merak ettim. Hepsinden kaldım mı? Kaldımsa ne zaman telafi edeceğim? Nasıl ederim? Yardım ederseniz sevinirim. |
Finallerinizin sonuçları çok önemli. Çünkü vize sınavının %30'u finallerinde %70'i alınarak puanlama yapılacağı için geç kalmış sayılmazsınız. Biraz daha gayret ederek 50 ve üzeri puanlar almaya çalışın. İnşaAllah başaracaksınız. Eğer yinede başaramadığınız dersleriniz olursa Temmuz ayında üç ders sınavı olacak.Sınıf geçebilmek için fırsatlar çok değerlendirirsiniz Allah'ın CC izniyle |
Şimdi ocakta bir sınav var bu sınavda bunları telafi mi edeceğim? |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim sağolun. |
SAAT: 04:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.