Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Aralık 2012, 20:21   Mesaj No:5

Mahru

Medineweb Usta Üyesi
Mahru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Mahru isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 22196
Üyelik T.: 30 Kasım 2012
Arkadaşları:8
Konular: 18
Beğenildi:2
Beğendi:0
Takdirleri:60
Takdir Et:
Standart Cevap: BiRTEK BAŞÖRTÜSÜNE AÇILIM YOK.....

bir insanın ilmi açıdan üstünlü yada düşüklüğü giydiği kıyafetlerle ölçülemez. Baş örtü takan bayanlar okula giremiyorken mini etekli burda şunu belirtmek isterimki mini etek giyene karşı deyilim dinimizde zorlama yoktur lakin onu okula alıyorlarda bizi baş örtü takan bayanları neden almıyorlar. Gündemi takip ettiyseniz okullar artık sivilleşecek yani forma olayı 2013 2014 yılından itibarek ki bazı liselerde yürürlülüğe girdi kız istediği kıyafeti giyip gelyor etek desen ta yukarda, baş örtümü taksam gelsem bilimi ve ilimi engelliyormuşmuş... Arkaşlar baş örtü kadını erkekler arasında dişilik fasvıyla deyil insanlık vasvıyla çıkmasını sağlar . insanları anlamak gerçekten zor ...
bunu yasak edenlere sorduğumuz zaman laiklik derler. Gelgelelim laiklik meselesine sen laik bir ülke olduğunu söylüyorsunda ABD de laik ama orda müslüman bayanlarımız başörtüsüyle rahat bir şekilde okumakta hemde ilk okulda dahi karışımıyrlar biz laik isek onlar ne ? öncelikle bu soruya cevap vermeleri gerekir sadece ABD de deyil Güney Kore Cumhuriyetinde de bir çok kapalı bayanımız okumak için oraya gidiyor daha bir çok ülke daha var sorsak buna cevap veremezlerler. Sonra baş örtü yobazlık mış baksen 5 metrelik bile olmayn kumaş mı sizin iliminizi bilimiinizi geriletiyor yazıklr olsun ettiğiniz savunmada dahi anlamsızlık fışkırmakta sonra bir sorum daha var ablalarım ve abilerim siz hiç kıyafetle gezen köpek olsn kedi olsun vs hayvan gördünüzmü ? açıkcası ben hiç görmedim :D yani çıplaklık medeniyetse hayvanların bizden daha medeni oldukları ortada :D ben 15 yaşındayım ve bu sorunun sorun olmadığını hatta bunu savunmamın mantıklı bir cevabını bulduysam şundan eminimki bunun altında başka şeylr yatıyor sözümü burada bitirmek istiyorum hepinize hayrlı akşamlar...