06 Aralık 2012, 13:39
|
Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
2.154 Konular:
309 Beğenildi:180 Beğendi:15 Takdirleri:560 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Cevap: BiRTEK BAŞÖRTÜSÜNE AÇILIM YOK..... Alıntı: sirace Üyemizden Alıntı
mahrunun yazılaını ve sizin sorularınızı okudum ve gerçekden cımbızcılık yapmışsınız orda dediği mini etekli okula istediğiğ gibi girebiliyor ama ben başörtümle giremiyorum hoş ona lafım yok dinde zorlama yoktur demiş tanimadığın bilmediğin bir isnasanın kafasına vura vura etegini uzatamazsın heleki dini yönü zayıf insanlarla konuşurken çok dikat etmeliyiz dinimizn güzelliklerinden bahsetmaliyiz önce ki iice soğumasın o kişi. evin önünde bi erkekk bi kız demişsinz o örnek pek uymamş gibi yanı bana öle geldi. ewet dinimizde zorlama vardır ama yerine göre | Şöyle bi izah yapayım,cımbızla alma işine karşıyım ve ben yazının içinde zımbızla almış olsaydım,arkadaşın yazısının hepsini almazdım, Asıl mevzuya geleyim,işte ayeti öyle cımbızla bi parçasını alıp kuranıda parçacı anlamaya gidince ,MAHRUYA GÖRE DİNDE ZORLAMA YOK,SİZE GÖRE VAR... Şimdi siz ve mahrunun anlattığı FARKLI DİN Mİ...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
| |