Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 Arkadaşları:32 Cinsiyet:Bay Memleket:İst Yaş:39 Mesaj:
3.185 Konular:
1383 Beğenildi:174 Beğendi:17 Takdirleri:216 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Cevap: Şehitler Kervanı Sözleri Şehidler Kervanı...4 41. Ah Anne Bir kavganın içinde yüreğindeyim Alev alev hasretime kına yakarsın Bense şehadete vurgunum anne Ah anne kızıl kana boyanırsam Secde secde toprağa uzanırsam Soğuk toprağı kanla tutuştursam Geride kalmaz o gün gözlerim anne Ana beni bu kavgaya adamalısın Uhutta Sümeyra gibi haykırmalısın Nerede Kur-an diye ağlamalısın Bak ihanet karanlık heryeri sardı Özgürlüğün özlemi içimde sancı Sahte özgürlükler düşler yalancı Neden çocuklar ölürler anne Ah anne kızıl kana boyanırsam Secde secde toprağa uzanırsam Soğuk toprağı kanla tutuştursam Geride kalmaz o gün gözlerim anne Kan susamış çöllerde Hüseyin olmak Put dolu meydanlarda İbrahim olmak İşte bu yolun adı İslamdır anne Ah anne kızıl kana boyanırsam Secde secde toprağa uzanırsam Soğuk toprağı kanla tutuştursam Geride kalmaz o gün gözlerim anne (Ş.K. 4/1) 42. Şehadet Öğretmeni Ey ölmeyi bilmenin Ölümde dirilmenin Şehadet öğretmeni Ey şehid Molla Zeki Azmimizi biledin Ölüme gülü verdin Direniş öğretmeni Ey şehid Molla Zeki Takvanın zirvesini Kıyamın öfkesini Kan ile yazı verdin Ey şehid Molla Zeki Zillet kurbanlarına Korkunun kullarına Cesaret öğretmeni Ey şehid Molla Zeki Can ile Kürdistana Kan ile gülistana Müjde verdin cihana Ey şehid Molla Zeki Alim taslaklarını Entel tutsaklarını Meydanlara çağırdın Ey şehid Molla Zeki Ulusal marksistleri Sahte özgürlükleri Tekbirle yıkıverdin Ey şehid Molla Zeki Şehid cengaverlere Hizbullahi erlere Bu yolda rehber oldun Ey şehid Molla Zeki (Ş.K. 4/2) 43. Şehadette Gideceğiz Uyanın ey müslümanlar taguta karşı cihad edin Ey mahrumlar mustazaflar islam yolunda kıyam edin Ey Hizbullahi neferler Cundullahi cengaverler Bir adım kaldı zafere direnişte sebat edin Kırılmadan eğilmeden şehadete gideceğiz Kan ile zulmün tahtını paramparça edeceğiz Yürüyeceğiz elele ölümlerden zaferlere Kan seline döneceğiz nehirlerden denizlere Hizbullahi önderlere Alimlere şehidlere Kavuşacağız Mekke ve Medine’den Bedir’lere Kırılmadan eğilmeden şehadete gideceğiz Kan ile zulmün tahtını paramparça edeceğiz Emperyalizmin zulmünü ve işbirlikçi kölesini Kovacağız Kürdistandan kıracağız ellerini Ümmetin yetimlerini Şeyh Said’in hedefini Şehadetle kuracağız aziz İslam düzenini Kırılmadan eğilmeden şehadete gideceğiz Kan ile zulmün tahtını paramparça edeceğiz Şehidlerin hanımları, anaları, bacıları Allah yolunda verdiniz Ata’ları Hacı’ları Hizbullahın direnişçi mücahide bacıları Bitecek kutlu doğumun acıları sancıları Kırılmadan eğilmeden şehadete gideceğiz Kan ile zulmün tahtını paramparça edeceğiz (Ş.K. 4/3) 44. Birer Birer Sen kaç mevsim yaşadın baharı kışı Nice Şeyh Said bilir dar ağaçları Şu eskimiş urganla çürüyen sehpa Utandılar yıllarca beni asmaktan Birer birer içimde yaprak yaprak toprağa Adım adım ölüme mevsim mevsim düştüler Kan tükürdüğün kızıl Rus çizmeleri İşte ulusal kimlik katil elleri Kızıl yıldızlı bayrak ihanetleri Sayfa sayfa tarihe gömülen benim Birer birer içimde yaprak yaprak toprağa Adım adım ölüme mevsim mevsim düştüler İhanet türküsüdür geriye kalan Avuç avuç serpilen yaban otları Orak çekiçli putlar dağlarımızda İhanet mermileri şakağımızda Türkçü şaman heykeller sokağımızda Demokratik urganlar kursağımızda Birer birer içimde yaprak yaprak toprağa Adım adım ölüme mevsim mevsim düştüler Köyümün meydanları kan kokan evler Yıllar yılı baharı hep seni bekler Batman, Silvan Kürdistan Susa’da güller Her biri bir Şeyh Said direnişteler Birer birer içimde yaprak yaprak toprağa Adım adım ölüme mevsim mevsim düştüler (Ş.K. 4/4) 45. La İlahe İllallah İnkılap güneşiyle uyandık uykulardan Güneşin ışığıyla sıyrıldık karanlıktan Karanlıkları deldik çıktık kutlu sabaha Kanımızla şükrettik şanı yüce Allah’a Kanımızla yazdık biz La ilahe illallah Direniş destanının ocağıdır Hizbullah Hizbullah cephesinde girdik büyük cihada Şehadete and içtik Atanın arkasında Şehadet mektebinde gittik zafere doğru Akıttık kanımızı gittik Allah’a doğru Kanımızla yazdık biz La ilahe illallah Direniş destanının ocağıdır Hizbullah Bütün musibetlere sabrettik şereflice Kırdık bütün putları kahraman İbrahimce Mustazaf insanların dostu hamisi olduk Hüseynin arkasında gittik zaferi bulduk Kanımızla yazdık biz La ilahe illallah Direniş destanının ocağıdır Hizbullah (Ş.K. 4/5) 46. Gevşemeyiz Mazlum ümmetin uyanmışları İman nuruyla donanmışları Cezayirin ve Mısırın müslümanları Zindana karşı sabrı kuşanmışları Allahu ekber üzülmeyiz Kur-an’ı elden düşürmeyiz Direniş zafer bizimdir gevşemeyiz Bu yol direniş yoludur eğilmeyiz Siz birer birer yüreğimizde Acılarınız benliğimizde Hasret umut dua ile kalplerimizde Allah’u ekber selamı dillerimizde Allah’u ekber üzülmeyiz Kur-an’ı elden düşürmeyiz Direniş zafer bizimdir gevşemeyiz Bu yol direniş yoludur eğilmeyiz Çöl kamplarında şehid kanları Mısırda zulüm ve zindanları Allah yolunda ölüme giden canları Ey Cezayirde kıyamın kahramanları Allah yolunda ölüme giden canları Ey Kürdistanda kıyamın kahramanları Allah’u ekber üzülmeyiz Kur-an’ı elden düşürmeyiz Direniş zafer bizimdir gevşemeyiz Bu yol direniş yoludur eğilmeyiz Mısır, Filistin, Tacikistanda Tek ümmet olup bir tek vatanda Buluşmak için ümmetle yüce Kur-an’da Ayağa kalktık direndik Kürdistanda Allah’u ekber üzülmeyiz Kur-an’ı elden düşürmeyiz Direniş zafer bizimdir gevşemeyiz Bu yol direniş yoludur eğilmeyiz Kararan gece şafak müjdesi Çökmeye durdu zulmün kalesi Demokratik düzenlerin düştü maskesi Demokrasi zalimlerin, zulmün perdesi Allah’u ekber üzülmeyiz Kur-an’ı elden düşürmeyiz Direniş zafer bizimdir gevşemeyiz Bu yol direniş yoludur eğilmeyiz (Ş.K. 4/6) 47. Durduramazsınız Ey tağutun düzeni, Kürdistan hayinleri Müslüman milletimi, döndüremezsin İslam ile yoğrulan, Kur-an ile doğrulan Şeyh Said askerini, kandıramazsın Biz Allah’ın askeri, şehadet neferleri Hizbullahi çizgiden, çeviremezsin Yetmiş yılın zalimi, tarih bilir halimi Soy kırım günlerini, gizleyemezsin Maskeler düşürüldü, İbrahimler büyüdü Zulmün kan denizinde, boğulacaksın Biz Allahın askeri, Kur-an’ın bülbülleri Gülistanın gülleri, koparamazsın Molla Hida, Hacıyı, Molla Zeki Atayı Hizbullahi davayı, durduramazsın Yirmibeş kıyamını, Susa katliamını Kel Ali celladını, unutamazsın Biz Allahın askeri, gülistanın gülleri Kur-an’ın bülbülleri, susturamazsın Biz Allah’ın askeri, şehadet neferleri Hizbullahi çizgiden, çeviremezsin (Ş.K. 4/7) 48. Susa Susa coştu yer ağladı aktı kan Yerde, gökte, taşta, kumda bir feryat Kafirler mi, hainler mi, kim insan Mazlum suskun göz yaşından bir feryat Susa izzet, Susa şeref kahraman Hüseyin şehid Hüseyin zafer müslüman Mücahidler hep ağlarmış ah aman Rabbin kutlu erlerinde bir feryat İzzet iman, zillet nifak biline Tağutlarda gider iman seline Susaya bak al silahı eline Zulüm dolu saraylarda bir feryat Ey kıyamın şen ateşi artık yan Gözlerimiz yolda kaldı bir uyan İntikamın borcumuzdur kana kan Küfrün zelil sesidir bu bir feryat (Ş.K. 4/8) 49. Şehid Abbas Musavi Ey Hizbullahi Abbas Musavi Hüseyni şehid Abbas Musavi Uçtu can kuşun gökte masmavi Kıyam önderi Abbas Musavi Ey şehid, Allah’u ekber O kutlu kanın yere değince Dağlar ve taşlar selam verince Parlak bir yıldız sönüverince Yer gök ağladı Abbas Musavi Ey şehid, Allah’u ekber Ey Hizbullahi iffetli ana Minik şehide kutlu insana Kıyam yoldaşı selamlar sana Cennet yolcusu Abbas Musavi Ey şehid, Allahu ekber Kasem olsun ki durmayacağız Yolundan geri kalmayacağız Tüm tağutlarla savaşacağız Sözümüz sözdür Abbas Musavi Ey şehid, Allahu ekber (Ş.K. 4/9) 50. Neredesin Müslüman Çocuklar uyuyun, çocuklar uyuyun Bugün gök kararmış, bulut göğü sarmış Dedem anlatırdı tekin gün değilmiş Birazdan ölüm birazdan ölüm gelecek Birazdan ölüm gelecek Halepçe Dersim viran olmuş, Piran kan boğulmuş Ateşler içinde, Zilan zulüm dolmuş Vaşinton yazarmış tağutlar yaşarmış Kur-anda söylerdi zalimler böyleymiş Bu kadar ölüm, bu kadar zulüm Bu kadar zulüm altında Bu kadar ölüm çağında Neredesin müslüman Korkak şerefsizce, kalleşçe, sinsice Sardı yarasalar karanlık çökünce Ve işte Susada cami avlusunda Onbeş güzel müslüman küfrün namlusunda Birazdan şeref birazdan izzet Şehadet şeref gelecek zafer müjdesi verecek Ey Susa, kanlı Susa, şan Susa, şeref Susa (Ş.K.4/10) 51. Kur-an Güneşi Müjdeler olsun mazlumlar size Söner tağutların saray ateşi Bir ümit doğdu kalplerimize Dünyaya doğdu Kur-an güneşi Dünyaya doğdu İslam güneşi Artık gidecek bu karanlıklar Doğacak bize yeni şafaklar Küfür ve zulüm yok olacaklar Dünyaya doğdu Kur-an güneşi Dünyaya doğdu İslam güneşi Hizbullahiler kalktı müslüman Dünya küfrüne okuyor meydan Sanki her biri yürüyen Kur-an Dünyaya doğdu Kur-an güneşi Dünyaya doğdu İslam güneşi Bu bir ikramıdır Allah’ın bize Gördü acıdı bu halimize Rahmet elini uzattı bize Dünyaya doğdu Kur-an güneşi Dünyaya doğdu İslam güneşi Madem bu lutfa mazhar olunduk Bizde olalım bir el tek yumruk Son bulsun artık kullara kulluk Dünyaya doğdu Kur-an güneşi Dünyaya doğdu İslam güneşi (Ş.K.4/12) |