Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Aralık 2012, 01:17   Mesaj No:42

TELMİHA

Medineweb Acemi Üyesi
Durumu:TELMİHA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 19586
Üyelik T.: 10 Temmuz 2012
Arkadaşları:0
Konular: 3
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Menzil tarikatı şeyhi Fevzeddin Erol'a İman

Bu vıdyoyu dinlerken ürperdim.Onlar yanılmaz diyor.Bu sıfat peygamberlerin ismet sıfatından başka birşey değildir.Bu ne cüret yaw.

Konuşmasının devamında onlar ezbere konuşmaz.Onlar: Levh-i Mahfuza bakıp öyle konuşuyorlar diyor.Fe sübhanAllah.Bunlar çok büyük şirkler.Tartışmayı baştan sona okudum ve şunu gördüm halen böyle şirklere itikat eden insanlar var.Hayret doğrusu.

Bir yönetici hanımda dışarda kafirler dururken biz birbirimizle uğraşıyoruz diyerek rahatsızlığını dile getirmiş.Peki acaba dışardaki kafirlerin şirkleri bu kadar büyükmü ki.? dışardakilerle uğraşılsın.Kendi içini temizleyememiş toplumlar nasıl olurda dışardaki pislikleri temizleyemecekler.Bir hıristiyan gençle din konuşma imkanı buldum.Gözü pek bir delikanlı ve bir haylide bilgili biri idi.Bana aynen şöyle söyledi sen: Hıristiyanlığın batıl bir din olduğunu söylemeye çalışyorsun peki: Siz ve toplumunuz (Türkiye toplumu) acaba Kuran’ın kast ettiği müslümanlarmısınız .

Ben de ona: Siz hiç Kuran’ı okudunuz mu.? Cevaben: Hemde baştan sona.Sonra bana Kuran’dan birçok ayet ezbere okudu.Yani dışardaki kafirler bile bizim içimizdeki bu pislikleri bizlere koz olarak kulanmaktadırlar.Fakat toplum olarak ecnebi kafirlerle fazla muhatap olmadığımız için onların bu uçtu kaçtılara ne gözle baktıklarından bi haber yaşıyoruz.

Benim şeyhim hergün Levh-i Mahfuza bakıp ordan okuyor diyen bir zihniyet nasıl oluyorda bizden olabilyor orası manidardır. Levh-i Mahfuz dediği kitap ancak Allah katındadır ve gayba dair her ne varsa o kitapta yazılıdır.Hatta insanın, doğanın, evrenin, kısacası herşeyin yaradılış bilgisi bu kitaptadır.Bu kitaba ne pyegamberler nede melekler ulaşabilmez iken sizlerin şeyleri nasıl oluyorda o kitabı hergün okuyorlar.Pes doğrusu.İnsanın canını acıtan ve sıkan bu sapkın anlayışlar başka hiçbir dinde yoktur.O halde uğraşılmaya değer bir şirk anlayışıyla uğraşmak her müslümanın aslı görevleri arasında yer almalıdır.