Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2012, 15:44   Mesaj No:68

Nesli_Nur

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
Nesli_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Nesli_Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 20510
Üyelik T.: 01 Ekim 2012
Arkadaşları:24
Konular: 166
Beğenildi:82
Beğendi:1
Takdirleri:187
Takdir Et:
Standart Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşeşan'' Kardeşimiz

Alıntı:
Yitiksevda Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Bir ülkenin doğru yönetilip yönetilmediğini, ahlak açısından yücelip yücelmediğini anlamak mı istiyorsunuz o ülkenin musikisini dinleyin... Diyen Konfüçyüs'ün bu sözünü ülkemiz için ele alırsak nasıl bir sonuç elde ederiz?
konfüçyüs’un müzikle ilgili olan bu sözünü bizim ülkemiz için ele alacak olursak maalesef müziğin günümüzde o kadarda iyi durumda olmadığını görürüz Ki bu da toplumumuznda o kadar iyi durumda olmadığını gösterir.
.Amacına uygun kaliteli müziğin yapılabileceği dönemde kısıtlanan yasaklanan müzik bence hala kendisine gelememişliğin bedelini ödüyor.Yalnış anlaşılmasın ama bugün toplumun herkesiminden insanın eğiliminin olduğu rock,pop ve arabesk müziklerinin içeriğine baktığımız zaman zaten durumun ne kadar vahim olduğunu görebiliriz. Bu sanatçılarımız başka amaçlaramı hizmet ediyorlar ki şarkı sözleriyle toplumun biliçaltına milletimizn ahlaki güzellğini bozmaya çaşılıyorlar oda benim için ayrı bir merak konusudur her zaman…
Bugün neredeyse tüm özel kanallarda sözde şarkı yarışmaları var ,juri olarakta ne oyunculukta ne şarkıcılıkta bir yer edinememiş kişiler var üç yabancı kelimeyi bir araya getirip şarkı söyleyene serseriye ‘ben evet diyorum’ deyip. ne Neşet Ertaşların ne Ahmet Kayaların o programlardan üç hayırla gönderildiğini gördüm yani toparlayacak olursak Mevlüt Abim dünyanın neresinde olursa olsun bir ülkenin müziğine bakarak o ülkenin siyasi,ahlaki yapısı hakkında bilgi sahibi oluruz .