6.ünitenin eş anlamlı kelimeleri 1.cümlenin altı çizili kelimesi ركب eş anlamlısı القافلة 2.cümlenin altı çizili kelimesi تحفة eş anlamlısı هدية 3.cümlenin altı çizili kelimesi اﻻسفار eş anlamlısı رحلات 4.cümlenin altı çizili kelimesi دون eş anlamlısı سجل 5.cümlenin altı çizili kelimesi القرن eş anlamlısı عصر 6.cümlenin altı çizili kelimesi الحضارة eş anlamlısı المدينة 7.cümlenin altı çizili kelimesi أسرة eş anlamlısı عائالة 8.cümlenin altı çizili kelimesi يستعدون eş anlamlısı تهيا 9.cümlenin altı çizili kelimesi المدن eş anlamlısı بلد 10.cümlenin altı çizili kelimesi اشتهر eş anlamlısı عرف 6.ünitenin zıt anlamlı kelimeleri 1.cünlenin altı çizili kelimesi يسجل zıt anlamlısı يسكت 2.cünlenin altı çizili kelimesi المغرب zıt anlamlısı المشرق 3.cünlenin altı çizili kelimesi القرويون zıt anlamlısı المدنيون 4.cünlenin altı çizili kelimesi بعيد zıt anlamlısı قريب 5.cünlenin altı çizili kelimesi عاد zıt anlamlısı ذهب 8.cünlenin altı çizili kelimesi الرغبت zıt anlamlısı يرغب 9.cünlenin altı çizili kelimesi البعيدة zıt anlamlısı قريب eksik olanlarınkini bulamadım onun için yoklar.birde 6.ünitede anlamlarını yazmadım çok yoğun bir dönemdeyim vaktim yok kusura bakmayın |