Cevap: Menzil tarikatı şeyhi Fevzeddin Erol mahmuud arkadaşım,biz kimsenin şahsında ve heleki ölmüş,gitmiş bu dünya ile irtibatı kesilmiş,ki tasavvuf dinine göre ölülerin irtibatı kesilmez,neyse yani biz bu zat dedikelrinizin şahsında değil BU GÜN ELİMİZDE BULUNAN KİTAPLARINDAKİ ŞİRK,KÜFÜR VE İSLAMA YAPILAN İFTİRALARI red edip kabul etmiyoruz.. Ben bunu yaparken, İSLAMIN ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK TEHLİKE,budur diyerek bu batılı ifşa ediyorum. Siz eğer söylediklerinizde haklı,bizimde haksız olduğumuzu düşünüyorsanız,buyrun bize, MEVLANANIN MESNEVİSİNDE SAYFALARCA ANLATILAN SADECE KABAK HİKAYESİNİN İSLAM VE ALLAHA GİDEN Bİ YOL OLDUĞUNU İSPATLAYIN O ZAMAN,bakalım bizim ikrah ettiğimiz bu vb konularda nasıl ALLAH a bi yol buluyorsunuz görelim... BUYRUN BAKALIM... NOT.LÜTFEN BU SORUMU MAHMUUD ARKADAŞTAN ÖNCE KİMSE CEVAPLAMASIN...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |