Cevap: Menzil tarikatı şeyhi Fevzeddin Erol
Mahmuud arkadaşım sizde Allahın kitabını anlayarak ve üzerinde düşünerek okuyun,ki bu tafsiyeyi hem kendime hemde karşılaştığım herkesede yapıyorum..
Yukardaki duanız ve yaklaşımınız,uslubunuz gerçektende beni yanıltmadı ben tasavvufun içinde sizler gibi,gerçekten samimice bu yola tutunduklarını çok iyi biliyor ve şahid olmuşum ve halende oluyorum.Yalnız sizler gibi samimi insanların durumlarınada dua edip üzülüyorum,ha benim hatam eksikliklerim yokmu,tabiki var,aam ben hatamı,eksikliğimi hep kurana arz ediyorum,nedenmi çünkü kuran son peygamberin,ve diğer peygamberlerin hayatlarını anlatan kareleri bize sunar,Peygamberlerin yaşadığı toplumların nasılki şirk ve küfür,fısk üzerinde olup bu hatalı yollarınıda hep atalarının dini olarak tanımlayıp peygamberlerle mücedele edip,ve kendilerini hak görmüşlerse ATALARININ,DİN ADAMLARINININ KİTAPLARINI BIRAKMAYIP,Vahiyle bu batıl üzerinde olan atalarını ve din adamlarını,ve onların verdiği BİLGİYİ,sorgulamıyorlarsa BU GÜNDE AYNI ortamla karşılaşıyoruz..
ya sayın abim veya ablam,her bayan mısınız erkekmi onun için böyle hitap ettim,BEN SİZE BU KİTAPLARINIZI ve bu anlatılan kıssaları bi kurana arz edin bakın nasıl bi sonuç çıkar,bizler ahirette peygamberlerin sünneti olan kuran ile sorulacaz,yapmayın etmeyin,ben sizi KURANA ÇAĞIRIRKEN,SİZ YOK BU KİTAPLARIN Bİ ZAHİRİ VAR AMA BUNUN BATINİLİĞİNE BAKIN gibi yanlış bi savunmayla bunlara niye çağrı yapıp bu yanlışlara sarılıyorsunuz,gelin beraber ALLAHIN VE RASULULNUN DAVETİ OLAN KURANA SARILIP,ALLAHIN KİTABINDA İZZETİ BULUP İZZETLENELİM,GAYRİSİ REZİLLİK,KEPAZELİKTİR...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |