07 Ocak 2013, 16:19
|
Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
2.154 Konular:
309 Beğenildi:180 Beğendi:15 Takdirleri:560 Takdir Et:
| Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz Alıntı: taycan Üyemizden Alıntı
misafirliğiniz hayırlı olsun arkadaşım,Rabbimiz hepimize arşın sağ tarafında da misafir olmayı nasib etsin;benim sorum şimdilik ''sorulan sorulara cevap verebilecek ilmi edindiğiniz eğitim ocakları nereleridir?'' olacak ilmin kaynağından faydalı olan hepimize nasip olsun inşaallah.... | inşaallah teşekkürler taycan,, Kitap okumayı,araştırma yapmayı seven biriyim,bu benim hayatımın sıradanlaşmaya gitmemesinide sağlıyor,bu manada hep okuyrum özellikle kuranı anlayarak tefekkür ederek okuruyorum.karşılaştığım her konuyu ilk başta kurana soruyorum, hem kuranın çizdiği tabloyuda hafızama almış oluyorum, pratiğe öylece aktarıyorum daha sonra .ha en önemlisi öğrendiğim her bilgiyi paylaşıyor ve çakıştırıyorum,bu şekilde doğru ve yanlışı daha kolay görebiliyorum....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
| |