Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2013, 20:30   Mesaj No:51

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Standart Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''bilinmez'' Kardeşimiz

Alıntı:
taycan Üyemizden Alıntı Mesajı göster
anladım arkadaşım,daha başka sorum olmayacak;bakış açınız-yorumlarınıza saygı duyuyorum ama büyük kısmına katılamıyorum;
ancak,nihayetinde RABBİMİZ hepimizi razı olacağı bir yaşayışla bu dünyada yaşatsın,öylece canımızı alsın ;ahirette razı olunmuş kullar olarak muamele etsin,iki cihanda mahcub ve muhtaç etmesin vesselam...
Allah bize güzel,yaşamanın yolunu göstermiş ve biz Allahın bu katışıksız yoluna girersek güzel yaşarız,girmessek Allah bizi güzel yaşatmaz,çünkü rabbimiz rad süresi 11.de ,HİÇ BİR KAVİM KENDİNDEKİNİ DEĞİŞTİRMEDİĞİ MÜDDETÇE BEN ONLARI DEĞİŞTİRMEM DEMİŞTİR..

İnşaallah biz Allahın belirttiği bu güzel yolda yaşamak için ,peyagamberlerin pratiği olan vahiysini referans alır ve yola koyuluruz Allahta bize bu yolda sabit kalmamız ve müslüman olarak ölmemizde yardım eder...Allah duaları kabul eder ama sünnetullaah aykırı olan duaları değil....sağlıcakla kalın ....