12 Ocak 2013, 15:49
|
Mesaj No:48 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Mesaj:
2.154 Konular:
309 Beğenildi:180 Beğendi:15 Takdirleri:560 Takdir Et:
| Cevap: site yöneticisine duyurulur... Alıntı: mihrinaz Üyemizden Alıntı
bilinmez kardeş özüne döndü...la diyebilmek nicli üyeye benzetmekle birlikte szi misafir olarak ağırlayınca kadar,üslubunuzun onun kadar sert olmadığını düşünüyordum, paylaşımlarınızda uygun üslup kullanmaya dikkat etmeye çalışıyordunuz,lakin bu sizin vasfınız, siz düşüncelerinizi harici zihniyet gibi,kırıp döküp,zara verip,tekfir ederek sonrada hak olan budur diyerek dillendiriyorsunuz..SONUÇ.... KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM...sizi artık düşünce bazında takipetmiyorum,haktan yana neler yazmışsınız diye heyecanla okumuyorum,zira bunu yitik sevda aynı bakış açısında olsanızda, sizin diyaloğa girmediğiniz yerlerde gayet uygun ve olası gerektiği şekilde anlatıyor,ve düşüncelerini sorgulamama,araştırma yapmama vesile olyor,size gelince ,artık sizi magazinsel anlamda tekip ediyorum kiminle atışmış,kimin ö.m sini açığa çıkarmış delil olarak,kimin hakka sarılmasına değil siteden uzaklaşmasına sebep oldu acep diye,booom oyununu takip eder gibi takip bile etmiyorum artık... çok acı bir durum nerden nereye...herkese herşeye atlayıp cevaplamaktansa,bence oturup bi düşünün maksadım ne iken ne duruma düştüm diye... sizin bunlara verilecek bir kitap dolusu sebebiniz ve açıklamanız vardır zaten..rabbim düşüncelerinizi niyetlerinizi uygun bir üslupla dile getirmeyi size öğretsin, bu konuda sizi gayretlendirsin, | sayın ablam,hırsızın hiçmi suçu yok.....ha özelden gelen mesajı aynen,misafirliğimdeki konuyada yazılabilinirdi,bu mesajın hiçte masumane olduğuna inanmadığım için site yöneticisi babında konu açtım,bunun içindi yani...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
| |