Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2013, 17:08   Mesaj No:11

Ene Garip

Medineweb Sadık Üyesi
Ene Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Ene Garip isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 20682
Üyelik T.: 08 Ekim 2012
Arkadaşları:7
Konular: 26
Beğenildi:9
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Hayatımın en zor sorusu belki de...

Alıntı:
" idil su " Üyemizden Alıntı Mesajı göster
[ı]anne degilim belki anlamıyorum ama ben gerçek anne baba evladını yoksuzluk sebebiyle verebilir anlıyorum bunu anlamaya calısıyorum ama ben bu sebepten cocugumu versem bi sene sonra tekrar couk dogurmam 6 cocuk neyine bakamıyan icin yanlıs mı soyluyorum evlatlık verildigim aile annem babam olarak görüyorum ama dediigim gibi dinde dogru olanı yapmak istiyorum törpüleniyo acı sadece onları silmem ne kadar dogru bunu bilmemek canımı acıtıyo insanlara birseyi anlatırken aile hayatından bahsederken ben dogru olanı yapmıyorsam utanırım anlatamam anlatabilmem icin onu yapmamam gerek degil mi anne missiniz anne olarak cvp verin lütfen hangi yolda yürümeliyim... [/ı]

[ı]buarada allah evlatlarınıza size bagışlasın... şanslılar sizin gibi anneleri oldugu için [/ı]
amin kardeşim benim 2 çocuğum var
zaten bende bir anne olarak cevap verdim
belliki ailen seni evlatlık verdikten sonra tekrar çocuk yapmış,evet haklısın bakamıycaksın neden 6 çocuk yaptın bunu herkes sorar heleki sen
cahillikmi diyelim ne diyelim ama insan seneden seneye kendine çok şeyler katıyor illaki onlar da katmış yaptıklarından pişman olmuşlardır.abdulmelik hocamızın dediği gibi sen işin dini boyutu ile ilgilen allah seni sorumlu tutmasın
peygamber efendimiz diyorki günahların büyüğünün en büyüğü allah şirk koşmak ve anneye babaya itaatsizlik etmek,rabbim yapılanları iki tarafta da karşılıksız koymuyor herkes yaptığından sorumludur...
Allah yar ve yardımcın olsun...

Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...