Alıntı:
Abdulmelik Üyemizden Alıntı
yer yüzünde hiç bir canlı yavrusuna bilerek isteyerek zarar vermez üzmek istemez.ormandaki vahşi hayvanlar içinde bu geçerlidir.
anne ve babanın da mutlaka ama mutlaka çok önemli bir çıkmazları/çaresizlikleri/mecburiyetleri olmuştur emin ol.tüm bu çaresizliğe rağmen seni başkasına vermişlerse emin ol kan ağlayarak içleri acı dolu vermişlerdir.
hiç bir gerekçe haklı kabul edilemez,anne babanızı mazur gösteremez bu konuda tabii ki.
sana düşen affetmek ileride anne olursan onları daha iyi anlıyacaksın.
diğer konu ise,size merhamet eden bakan büyüten seven öz evlatları gibi gören,takdirlik bir anne baba var.Allah onlardan razı olsun çok şerefli onurlu bir vazife yüklenmişler.senle ağlamışlar senle gülmüşler fedakarlık yapmışlar tüm emekleri için Allah razı olsun.bu fedakar aile merhametsiz değildir,olsaydı sana bakmazlardı..böyle takdirlik bir aile emin ol seni anlayacaklardır.merhametsizlik edip seni anne babandan mahrum etmezler.kendini burada ifade edebilecek kadar büyüdün,ve zeki kültürlü bir insansın.hepsinide ikna edeceğini hiç kimsenin kalbi kırılmadan ,gözler yaş dökmeden çözebileceğine inanıyorum.
anne babana dön demiyorum ve artık dönmenede gerek yok.arada ziyaret et kalplerini hoşnut et sana muhtaçsalar elinden geliyorsa el uzat yeterlidir. |
Ben bu konuda konuşamıyorum aslında burda konusmamda mucize anlatamam kendimi yani... inşallah denemeye çalışcem çok güzel aniatmışsınız allah razı olsun...