Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ocak 2013, 09:40   Mesaj No:49

Esma_Nur

Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Esma_Nur isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Memleket:sivas/istanbul/
Konular: 583
Beğenildi:4896
Beğendi:6571
Takdirleri:26238
Takdir Et:
Standart Cevap: Mustafa İslamoğlu hakkında tartışma

Sayın kürtoğlu abim ve kürt mücahide kardeşim olaya nasıl farklı bir pencereden baktığınız bariz...Burda herkesin mesaj yazma adabı ile yorum yapma hakkı vardır.İşin içeriğini bilmeden yorum yapmayınız.ne demek densizlik...ne demek kürtler nefes alamıyor..Biz burda ırkçılık yok diyoruz asla izin vermeyız diyoruz vermiyoruzda aslında bunu sizde çok iyi biliyorsunuz.İnanın bütün samimiyetimle söylüyorum Merveyi çok severim ama krr sahibi ben olsam Merve benim kızım olsa ben banlanmasını isterdim...Pervasızca o cümleleri kurduğu için Sanırım islamoğlu hocanın haberi olsa idi mervenin bu uslubundan aşırı derecede üzülürdü...Kendisine sözle ne saldırılar yapıldı bir tv programında sordular ne cevap vreceksiniz die benım terbiyem bunlara cevap vermeye müsade etmez dedi...Eğer bir alimi seviyorsak onun trfdarıysak onu üzecek ithamlarda bulunmamamız lazım.Aslında biz sizleri devamlı burda görmek isteriz,kıdemli üyelerimiz olarak ne yazıkki sizler sadece suçlamalar için uğruyorsunuz...şunuda belirtmeden geçemiyeceğim hocayıda adaletsizlikle suçladınızya...

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....