Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ocak 2013, 15:26   Mesaj No:24

tugra

Medineweb Acemi Üyesi
tugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:tugra isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 16153
Üyelik T.: 18 Ocak 2012
Arkadaşları:2
Memleket:İstanbul
Konular: 2
Beğenildi:4
Beğendi:4
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''tugra'' Kardeşimiz

Alıntı:
mihrinaz Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Tuğra kardeşim misafirliğin hayırlı olsun,hoş geldiniz

sizi formda çok sık göremiyoruz artık..formda özellikle takipettiğn bir paylaşım varmı..

ençok hangi yazarların makale ve yazıları dikkatini çakiyor...bu rada ders çalışmaların ne aşamada...
Tşkr ederim Mihrinaz, hoş bulduk .Aslında bende formun sıkı takipçisiyim , ancak sessiz ve derinden takip etmeyi daha uygun görüyorum..Ders çalışmalarına gelince beni az çok tanımışsınızdır istişare bölümünden fazla ders çalışan veyahutta kafaya takan birisi değilim... olursa olur olmazsa olmaz mantığında biriyim .Allah'a şükür şimdiye kadarda fazla sorun yaşadım sayılmaz...
Takip ettiğim paylaşımlar ,özellikle yazarlar tabiki var, ancak isim vermeyi bu başlık altında pekte uygun görmüyorum . Şunuda belirtmeliyimki forumda zıt düşünceli arkadaşların tartışmalarını özellikle takip ediyorum, Bazen tartışmanın başından sonuna kadar tekrar tekrar okuyorum, kendimce haklı haksızdan ziyade , genelde bilgi sahibi insanların munazaraları olması hasebiyle yeni bilgiler öğrendiğimi düşünüyorum . Bazen tabi gereksiz gerginlikler vede hakaretlerde oluyor maalesef, o durumdada nefsin ne kadar azgın bir düşman olduğunu , bir hoca efendi yada aklı başında diye düşündüğümüz 1 insanı bile kendi ağzından çıkan lafı ile ne hallere düşürdüğünü ibretle takip ediyorumm..