Alıntı:
muuskem Üyemizden Alıntı
...insanlar dünyadaki bütün izim ve ideolojileri yaşadılar sadece islam kaldı.İslamın yükselmemesi için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar ama kafirler istemesede Allah nurunu tamamlayacaktır...
Hoşgeldiniz... |
Alıntı:
F*E*R*D*İ Üyemizden Alıntı
küfür tek millettir.batıl zail oldu.şirk pisliktir.müşrikler pisliktir.hakimiyet Allahındır.tüm beşeri sistemler mikrop saçar.ve dünyada hiç bir beşeri sistem bir asır ömür yaşamış değildir.zehirden şifa olmaz.beşeri sistemler,zehiri şifa diye süslü tabaklarda servis etmeye sık sık versiyon değiştirmeye devam etmektedir.sonuç ahlaksızlık,kan,kin,buhran,zina,uyuşturucu ve çürük gençlik.
Huzur islamdadır.çare islamdır.çözüm islamdır.
Sayın tokel hoş geldiniz. |
Alıntı:
Abdulmelik Üyemizden Alıntı
Kaleminiz amatör değildir,bunu paylaşımlarınızda farketmiştim.Sinelerdeki ilim dışarı sızmadıkça işe yaramıyor.Kendinizi geliştirme adına ve müslümanların hanesine kaleminizin katkısı olması adına,köşeniz hayırlı olsun Hocam. |
Alıntı:
Esma_Nur Üyemizden Alıntı
Hocam yazarlığınız hyrlara vesile olur inşALLAH ,yazılarınız okumaya değer emeğinize sağlık.
Ne mutlu müslümanım diyene |
Tesekkür ediyorum.Allahu Teala hepimizi "Hakikate" ulasanlardan eylesin.
Alıntı:
bilinmez Üyemizden Alıntı
Yazarlığınız medinevebe ve size yararlı olur insaallah..
Batının geliştirdiği ve insanliğa sunduğu bu kadarken,asıl ben muslümanım diyenlerin insanliğa sunduğu çözüm ne,veya insanliğa sunuldumu ki,böyle bi örneklik, insanlığa sunulduda haberimiz mi yok..burda batının yaptiğindan çok,islamın ne sunduğunu ortaya koymak lazım değil mi.....Bu yönde çözüm ne.....islama yapıştırılan terorist yaftasına bu gün ben müslümanım diyenler bile inanmışki , demokrasi havariligi yapılıyor,ve bunas çagrı yapanlar destekleniyor.. |
Sayin bilinmez;Müslümanlarin sundugu cözüm olamaz ,ozaman beseri sitem olur iste.
Yukarda anlatmaya calistigim "Küresel Ahlak beyannamesi" gibi...Probleme bulduklari cözümün hic bir gecerliligi yok.Yaptirim kuvveti yok cünkü .Ne dünyalik yaptirim (Kanun),Ne ahiretlik.
Müslümanlarin vazifesi Allahin tealanin bize gönderdigi Bütün Dünyaya,Bütün insanliga yetecek ulvi ve kutsi son kitabi
Kurani azimussani ve Kuranin hayata tatbik edilebilirligini bize yasayisiyla analatan Rasululahin ahlakiyla ahlaklanmaktir.Yeni sistem gelistirmek bizim vazifemiz degildir.
"Alemlere uyarici olsun diye kulu (Muhammed`e)Furkani indiren yüceler yücesidir."(Furkan 1) Bu ayeti kerimeden anlasiliyor ki hak ile batili ,iyiile kötüyü ayirmak Allahtan baska kimse icin mümkün degildir.
Demek istedim ki Batinin agridan kivrandigi hastaligin hazine degerinde recetesi, sifasi ,Müslümanlarin elinde!
Lakin Müslümanlarda Receteyi YA ters tutmuslar,YA Okumakta zorlaniyorlar,YA da recete basinda kavga ediyorlar.Bazlari da agridan kivrandigi halde receteyi okumamak icin ayak diretiyor.Genel durum bu .
Burada benim dikkatini cekmeye calistigim asil muhatabim Allah Rizasi icin yola cikan Gönül ve Hizmet erleriydi.Allah icin yola cikmis ya da yolda olan ne demek istedigimi anlayacagini umuyorum.(Burda size hizmet ehli degilsiniz demek istemiyorum yanlis anlasilmasin.)
Evet müslümanlarin cözüm bulmasi demek, Allahin bize sundugu Cözümler Kuran Sünnet göre yasamak demektir.
ayrica Müslümanlarin hakkinda analiz yaparken bence sunu iyi anlamak gerkir.
Islamin gelisinden bu yana MÜslümanlarin yasadiklari dönemler Asri saadet,fetihler,durakalma ,gerileme,Altin cag,fetret devri,Imani kurtarma devri..Zihin karisikligi devri(Aslinda burda sira gözetmedim)
Yani biz simdi hangi dönemi yasiyoruz sizce?
Siz zannediyormusunuz Kiyamete kadar böyle sürecek?
Tarihimiz kahraman mücahidlerimiz ve sehitlerimizle doludur.
Simdi Müslümanlar Halifesiz ve devletsiz diye Kiyamete kadar böyle sürecegini sanarak Müslümanlar hic bir sey yapmadi demek ve
daimi bir yeis icinde olmak dogru olmaz .
Müslümanlarin ahlaki cöküntü icinde oldugu dogrudur.100 alisveris yapsaniz (alim satim ticaret en basitinden pazara gitseniz )99 aldanir ,bir tane de dogru insanla karsilasirsiniz.
Bunlara ragmen her insan kendi kapisinin önünden temizlige baslamali ki sokak tertemiz olsun.
bediuzzamanin güzel bir tesbiti;
yeis; yüksek ahlaki öldürüp menfaati umumiyyeyi birakip sahsi menfaatlere nazar eder olduk. bu yeis ;sahsi maneviyatlarimizi kirar. yeis ;milletlerin en dehsetli hastaligidir.
Basiret sahibine gerekir ki ,istikbale ümitle baksin ve bu ugurda vazifesini yapsin..