Cevap: Gazze Yanıyor Ümmet Uyuyor
her kez bir sebep için doğmuştur bu dünyaya sorarım size ablalaırım ablerim amcalarım teyzelerim kim ki için yaşadı kim şunları düşündü nefes verirken birilerine nefes olmayı kim söyleyin o yumuşak yastığa başımızı koyduğumuzda ;Gazzeyi ve diyer mağdur can kardeşlerimizin bulunduğu İslam ülkelerini düşündü kimse düşünnenlerinde engellenmesini istemiyrum Kaç tane Yasin dedem ölücek peki en önemli soru kim dur diyecek bu saçma gidişe?????
Biz birlik olmadan kimseye yadım edemeyiz bozmayın bozdurmayın ve şunu asla unutmayın yararın olsun istiyorsun bu dünyaya varın birlik olun hemen çünkü bu dünya tek bir insan etrafında dönmüyor????????? en azından doğru yada yanlış bu dünayaya gelmiş isem bir sebebi olmalı ve bu sebeb dairesinde dönmeli hayatım ne saçmalıkla nede hayasızlıkla bizim hayatımız İSLAMLA dönmeli ve İSLAMLA bitmeli bitmeen önce bunu geliştirmeli sizle benden büyüksünüz ve eminimki bunu benden daha iyi biliyorsunuzdur ben sadece sylemek istedim yanlışım varsa özürdilerim cahilliiyime verin. ALLAH CÜMLEMİZE HİDAYET EDER İNŞALLAH çünkü gidişağat hiç iyi değil...
__________________ duygular gereksiz olsaydı ALLAH başta yaradmazdı |