15 Şubat 2013, 15:49
|
Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 Arkadaşları:3 Cinsiyet:Erkek Memleket:Kayıp bir Kentten Yaş:44 Mesaj:
745 Konular:
146 Beğenildi:312 Beğendi:100 Takdirleri:3844 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | Cevap: Kardeşlerime hediyemiz olsun :) Alıntı: Esma_Nur Üyemizden Alıntı
Edebiyatınıza diyecek yok hocam...ince düşünceniz için tşkler | Rahman razı olsun Alıntı: su damlası Üyemizden Alıntı
Esadullah kardeşim emeğinize sağlık çok incesiniz tşkler... | Rahman razı olsun Alıntı: F*E*R*D*İ Üyemizden Alıntı
Menzil aslanı coşmuş .)
güzel olmuş ellerinize sağlık | Eyvallah Rahamn razı olsun yorumuınuz için Alıntı: İnceSızı Üyemizden Alıntı
Hocam çok beğendik bunun devamı olmalı Elinize sağlık | Rahman razı olsun Alıntı: MusabBinumeyr Üyemizden Alıntı
Maşallah gönlünden dökülenler nekadar güzel öyle.Kalemine yüreğine sağlık kardeşim. | Rahman razı olsun Rahman razı olsun Alıntı: bilinmez Üyemizden Alıntı
Sezen cumhur önalmısın be toprağım | çikolata renkli hemşerim deseydim belki olurdum Alıntı: FECR Üyemizden Alıntı
Şiirin güzelmiş, eline sağlık | Rahman razı olsun Fecr Hocam Alıntı: muallime Üyemizden Alıntı
Cok ince ve gönül alan bir hediye olmus,gönlünüze saglik,bana hep kardesligi hatirlatiyorsunuz. Bir kimse dünyada bir mü'min kardeşini sevindirirse, Cenab-ı Hak kıyamet gününde onun kalbini ferahlatır." HADISI SERIF | Rahman razı olsun bu kalbin ferahlamaya çok ihtiyacı var inşaallah .... Alıntı: Medineweb Üyemizden Alıntı
şiirlerinizin devamını bekleriz çok teşekkürler ince düşünmüşsünüz | Rahman razı olsun
Güzel kardeşlerim gönül isterdiki her satırında bir kardeşimiz yer alsın ama olmadı bu denli bir saygı ve sevgi içinde oluşan bir foruma az bile bu Allah bu bilinçten ayırmasın bizleri ve daim olarak hizmetinde olanlardan eylesin ...vesselam veddua velmahabbe |
| |