Konu Başlıkları: Veli –Velayet Nedir ?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2013, 07:54   Mesaj No:5

TELMİHA

Medineweb Acemi Üyesi
Durumu:TELMİHA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 19586
Üyelik T.: 10 Temmuz 2012
Arkadaşları:0
Konular: 3
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Veli –Velayet Nedir ?

Yine Yalnız senden yardım dileriz ayetini doktora giden ilaç kullanan bir insana da sen ayeti ihlal ettin sen doktoru vesileyi ilah edindin diyemezsin. Çünkü Sende hasta olunca doktora gidersin ilaç kullanırsın. İşte bu durumda sen dersin ki ben Şifayı verenin Allah olduğunu bilirim doktor ilaç sebeptir. O zaman öbürede sana derki bende şifanın Allahdan olduğunu bilirim iman ederim doktor ve ilaç vesiledir
Alıntı

Benim anlayamadığım şu siz tarikatçılar neden böylesiniz.Sizinde bir doktora giderek tedavi olma ihtimaliniz yokmu acaba.Konuları bu kadar saptırmak ayetleri bu kadar çarpıtmakta siz tarikatçılar kadar hünerli kimseyi bilmiyorum.Sebep ve sonuçların arkasına saklanarak şeyhlerin ruhaniyetinden yardım isteme şirkini böyle kamufle etmeye çalışamazsınız.

Bakın sayın esadullah bey siz doktorların ruhlarından yardım almış olsaydınız evet onuda ilah edinmiş olurdunuz.

Allah’ın dostlarına ne bir korku nede onlar üzüleceklerdir,bu Allah’ın vaadidir.Fakat sizin Allah’ın dostları dediğiniz şahıslar kimler onlara bakmak lazım.Yoksa mevlanamı,ibni arabimi,yunus emremi,bektaşi velimi,kim.?

Şuraya bakın kıyas yaptığı iş tam bir hezeyan ,biri hasta olduğu için tedavi amaçlı doktora gidiyor,derdine derman arıyor,diğeri bilmem kaçbin kilometre öteden şeyhinin ruhaniyetinden yardım istiyor.Hatta ölmüş şeylerinin bile kendilerine yardım edebileceğine inanıyor.Ne kıyas ama.We sübhanAllah.