18 Şubat 2013, 14:39
|
Mesaj No:53 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 Arkadaşları:26 Cinsiyet:anne Memleket:arz Yaş:46 Mesaj:
1.078 Konular:
171 Beğenildi:212 Beğendi:27 Takdirleri:246 Takdir Et:
| Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz Alıntı: Medineweb Üyemizden Alıntı
ikramlık sorular geliyor ) insanlarla iletişiminiz nasıldır? genelde uyumluyumdur
güler yüzlü müsünüz? fazlasıyla
ağlar mısınız? ağlarsanız neden? gülen yüzümün ardındaki duygum bir çocuğun ağlaması,bir kuşun çırpınışı ...ağlayacak çok sebebim vardır say say bitmez
hiç unutamadığınız en kötü gününüz? evladımı en emin(c.c)e teslim ettiğim an ..
hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? evlatlarımın kokusunu içime çektiğim ilk anlar....
mutluluk sizin için ne ifade ediyor? huzur olabildiğince sonsuz hemde
kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? sevdiklerim için herşeyden canımdan bile geçerim
hayat felsefeniz nedir? islamiyeti hakkıyla yaşamak ,yaşatabilmek için çabalamak..
iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? ben bunu seneler önce seçmiştim Dün'üm, Bugün'üm, Yarın'ım, Nurû Ayn'ım, Kalbi Dua'm, Sebebi Ömr'üm, İyiki Varsın Cennet'im
yaptığınız en büyük çılgınlık? bu yaştan sonra okuluma dönmek gerçekten büyük çılgınlık
Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? bir bebek çizerdim ninesinin kucağında umutla etrafa bakınan
Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? çooookk izlemiştim.rabbime teslim olan bir günün muhasebesi ,hergün verilen fırsatın ne kadar maleyani bir şekilde geçirildiğini görmek insanı üzmez olur mu hiç uzgn
Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? evlatlarım
bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? pess etmem sadece zamanı gelince nasılsa edilen dua kabul oluyor,yaradana tevekkül eder beklerim
size göre sevgi her santimine ihtiyaç duyarım her an
size göre macera
bu yaşta okula başlamak
size göre hayal inşaAllah mezuniyet sonrası öğretmen olmak
size göre kardes can
size göre dost nadir bulunur bulanın asla vazgeçilmez bir yerde saklamasını tavsiye ederim
size göre aile herşeyim iyi ki varlar skr
size göre eş AŞK'ın pratikteki hali vazgeçilmezim
size göre hayat.. rabbimin imtihan sahası
size göre insan yükünün ağırlığından biii haber yaşam kavgası verirken ömür tüketen canlı uzgn
size göre özlem sevdiklerimden uzak kalmak
sizegöre hasret can acıtan bir duygu uzgn mesafelere gerek yok bazen yanındakine de hasret kalır insan
size göre beklemek sabır
size göre gitmek mecburiyet
size göre mutluluk aile,annelik duygusu
size göre endişe sınav sonucunu beklemek uzgn
size göre özgürlük
bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? benden asla vazgeçmeyecek olan rabbime sığınırdım skr
(-) ler (+) ları hep götürür mü? konusuna göre değişir ama önyargılı olmamak gerek
sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? sabrım genelde sınır tanımaz fazlasıyla inatçıyım
ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? kabeme gidip o topraklara yüz sürmek ,habibimin (s.a.v)kokusunu aramak her nefeste
ne tarz müzikler dinlersiniz? sanat müziği tercihimdir,ney sesine hayranım...
forumda sizi en mutlu eden olay? şuan sanırım düşünceli000 dualar alıyorum sadece 2.sınıflardan değil hemde
forumda sizi en çok üzen olay? aman hatırlamak istemiyorum uzgn faydalı bir paylaşımıma ceza vermişti bir üye hemde sınav arefesi ne çok üzmüştü beni
forumda en çok ilginizi çeken konular? yeni yazılan her konuya vaktim oldukça mutlaka bir uğrarım ama istişare ve ders konularımız revaçtadır daima
hayat size ne öğretti? aslaaa büyük konuşmamayı,sabretmeyi,hamdetmeyi....her sıkıntıdan ders çıkarmayı
hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? huzur,mutluluk dolu bir yuva için önce mutlaka dinini yaşayan bir eş bulun !!bu size iki dünya saadetini zaten getirecektir kolay gelsin... |
sağolasın kardeşte , sıkıntılıymış ya bu soruları cevaplamak aklıma ilk gelenleri yazdım.yoksa her soru maşaAllah sayfalar dolusu cevap isterdi düşünceli000 birazda olsa kendimi tanıtma fırsatım oldu sayenizde
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا
"Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez."
|| BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm.
Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
| |