Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2013, 01:44   Mesaj No:69

Yitiksevda

Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Cinsiyet:Erkek
Memleket:MALAZGIRT
Yaş:47
Mesaj: 5.077
Konular: 295
Beğenildi:126
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:
Standart Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''makbergülü'' Kardeşimiz

Günümüz bedevileri yani sadece İslam dinine mensup olduklarını söyleyip Müslüman olma hususunda kalplere inmeyen bir İman ile hareket edenler İslam/Müslüman olma eğilimindeki Diğer inanç sahiplerine katkı ve zararları nedir?

Suriye Firavun'u Esede bağlı güçler ve buna karşı direnen iki kesimde Ölürken veya Öldürürken '' Allah'u Ekber '' Nidasını haykırmaktadırlar. Allah resulü Muhammed'in savaş stratejisinde var olmayan uygulama ve yöntemler ile hareket eden Direnişçiler sizce zalime karşımı savaşıyorlar yoksa zulme karşımı sizce hangisine karşı mücadele edilmelidir.

İran ve Hizbullah'ın maslahat anlayışı ile Esed'i desteklemeleri ile Ülkemizinde maslahat anlayışı ile Büyük şeytan abd'yi desteklemesi arasında nasıl bir fark vardır. Biri Suriyede terör estirirken bir diğeri ırak afganistan vs de terör estirmekte al birini vur ötekine başkası yapınca zalimlere destek oluyorda Ülkemiz bunu yapınca neden görülmüyor?

Kur'anı anlama ve yaşama önünde var olan engeller nedir ?

Maide Suresi 3. ayeti kerimede geçen '' Bugün dininizi sizin için kemale erdirdim, nimetlerimin tamamını size bahşettim ve Bana teslimiyeti sizin dininiz olarak belirledim. '' İfadesini baz aldığımızda sonradan din olarak sunulan bidat, tasavvuf, tarikat ve benzeri yapılanmaların ekleme ve eksiltmeleri nasıl değerlendirilmelidir.

Selametle kalın misafirliğiniz bitene kadar bu sorular kafidir .
__________________
Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır .

-İmam Ali- (a.s)