Cevap: Veli –Velayet Nedir ? Dünyada şiiler bir tasavvufçular iki bu iki fırka ne peygamberi nede selef alimleri hiç kaale almazlar.yaw arkadaş sahabiler var onlardan sonra ki neisl var müslüman alimler var bunların hiçbirinin kitabında ne şiilik nede tasavvuf var. İmam şafi. imam ahmed. imam malik. imam ahmed. imam buhari. imam teymiyye daha nice müslüman alimlerin kitaplarına bakıyorum.hiç ne vahdeti vucüt var ne fenafillah var ne seyrüsülük var ne rabıta var ne 12 imam mantığı var ee Kuran da da yok sünntetede yok o halde size bizim bilmediğimiz bir Allahtan bilmediğimiz bir vahiymi geliyor. Yazık yazık bunların hesabını veremezsiniz size söyleyeyim.adamlar çıkmış resmen bana gaybten haber geliyor bana vahiy geliyor yok bana kerametler verilmiş yok bana bu kitap yazdırıldı falan ve bunlara milyonlarca kişide iman ediyor. Hem siz neden tağutlara oy veriyorsunuz.hani tarikat kalbi pisliklerden arınma idi.tağutların kanunları allahın şeriatine muhalif değilmi.allah zina haram diyor onlar helal diyor.Allah içki içmek haramdır diyor onlar kanunlarında helal diyor.kadın erkek karışık fuhuş yuvalarına ruhsat veriyorlar hemde hanınmlarının başı kapalı hemde namaz kılıyorlar.ayıp ya.islam dini bu kadar ucuz bir değil. Kerhanelerden vergi alan ruhsat verenlre oy vermek o suça ortak olmak değilmidir.sizin bu yaptığınız iş doğrudur buyrun devam edin demek değilmidir.bu nasıl şeriat bu nasıl tarikat bu nasıl hakikat.ayıp ayıp.Allaha iftira etmeyin bunun hesabını veremezsiniz haaa.benden söylemesi. |