Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''NİSAREYYAN'' Kardeşimiz insanlarla iletişiminiz nasıldır?
İyi sanırım güler yüzlü müsünüz?
genellikle ağlar mısınız? ağlarsanız neden?
aaa çok ağlarım sebeb için bi çocuğu ağlarken görmek yeter mesela heralde çabuk etkileniyorum hiç unutamadığınız en kötü gününüz?
hatırlayamadım ki hiç unutamadığınız en mutlu gününüz?
çok galiba bebeğimi ilk gördüğüm an bunlardan biri mutluluk sizin için ne ifade ediyor?
sıcaklık gülümsemek hep sevdiklerimle olmak kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz?
taviz garip bi kelime fedakarlık olarak düşünürsek ailem için heralde her türlüsünü yapabilirim hayat felsefeniz nedir?
hayata dair düşüncem
Misafiri olduğum şu dünyada Rabbimin emrettiklerini yapıp yasaklarından uzak durmaya çalışmak ve bunu sonraki nesillere en güzel şekilde öğretmeye çalışmak iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz?
kariyerle işim olmaz Allah aşkını seçerim o diğer aşklarıda getiriyor zaten yaptığınız en büyük çılgınlık?
okulda çook yapmıştım ama şimdi pişmanım Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ?
renkli renkli balonlar Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu?
Evet insan bi yandan o güzelliğe tefekkür ediyor bi yandan da kıyameti düşünüyor yani ben öyle Hayatta en cok kıymet verdiğiniz?
Annem babam eşim kardeşlerim kızım yani ailem galiba bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz?
sıkılınca size göre sevgi
sonsuz size göre macera
gülünç size göre hayal
olmazsa olmaz size göre kardes
candan öte size göre dost
herzaman yanında olmalı size göre aile
seve seve fedakarlık size göre eş
ayy daha çok soru var
bana göre eş Herşey size göre hayat..
hem bitsin hem bitmesin size göre insan
hatalarla dolu size göre özlem
ayy çok zooor sizegöre hasret size göre beklemek
hiç sevmem size göre gitmek
kalmakdan daha kolay size göre mutluluk
gönül huzuru size göre endişe
yer bitirir insanı size göre özgürlük
çoook güzel gökyüzünü kucaklayabilmek gibi bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz?
annemin evine (-) ler (+) ları hep götürür mü?
hiç bizaman götürmez sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz?
bazen pes de ederim ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı?
evet Hac a gitmek en başta ne tarz müzikler dinlersiniz?
aslında dinlemek ne kadar doğru bilmiyorum ama..
slow veya türk sanat müziği dışında belkide herşey
en çok eşref ziya forumda sizi en mutlu eden olay?
yeni arkadaşlar kazanmak beni çok mutlu etti forumda sizi en çok üzen olay?
cemaatlere dil uztılması gibi kişileri aşan olaylar forumda en çok ilginizi çeken konular?
en çok ilahiyat tabi ama ben biçok konuyu okumayı seviyorum hayat size ne öğretti?
bi çok şey en önemlisi varlığın sonu olduğunu hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize?
bu en zor soruymuş
evlenmek olabilir çünkü anne-baba olmak tarifsiz.... kolay gelsin...
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |