önceden herşey çok güzeldiyse niye böyle bi toplumda yaşıyoruz şuan söyler misin?.anne olmak farklı öğretmen olmak farklıdır kardeşim.bende önceden senin gibi düşünüyordum kısmen.ama dayak denen bi realite önceden de vardı.ve insanlar yeni yeni farkına varıyor dayakla bireyleri ne hale getirdiğini.uzmanlar diye basite indirgediğin insanlar tezlerini oturarak ortaya çıkarmıyor.bugün ceza sisteminin zararlarını senin basite indirgediğin o uzmanlarımız ortaya çıkardı yıllar yılı yaptıkları araştırmalarla.
şimdi biz dayakla cezayla yetiştirmenin zararlarını okuyoruz haberlerde.
benim umudum var ve biz yeni nesil anneleri bilinçli.üniversite okumayı çok basite indirgemişsin üzüldüm.az bişey mi bu.eğitimi biz çocuklarımız için alıyoruz.
düşüncende çelişkili gördüğüm şey diyorsun ki anne baba annelik babalık eğitimi alsın..ee doğal olsun diyorsun birde geleneksellik anlayışına ters değil mi eğitim almaları..
pedegog eğitimi ülkemizde yok ve bu yüzden böyle oldu.her psikoloji,çocuk gelişimi okuyan çocuk hakkında bilgilerini paylaşıyor bu yüzden belki dediğniz türden uzmanlar çoğaldı.çocuk psikolojisi farklıdır eğitimi daha da farklıdır bence.