07 Mart 2013, 00:57
|
Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 Arkadaşları:24 Cinsiyet: Mesaj:
1.012 Konular:
166 Beğenildi:82 Beğendi:1 Takdirleri:187 Takdir Et:
| Cevap: Uzmanlardan çocuklar için televizyon uyarısı Alıntı: fatmaeymentalha Üyemizden Alıntı
bu yazına üzüldüm kur an ı kerim,sünnet noktasında kesinlikle kimseyle tartışmam.bilginiz olsun bende müslüman bi anneyim ve beni bu tarz tartışmalara çekmeyin rica ediyorum. | konuyu başka taraflara çekme gibi bir amacım yok ki öyle bir amacım olsa özel olarak konu açmamız gerekecek , yitik abinin verdiği örnek hatırlamama vesile oldu o kadar ... Alıntı: fatmaeymentalha Üyemizden Alıntı
ülkemizde pedegog trafiği yok çünkü bu bölüm uzun zamandır yok.bi kaç değerli insan var..ve bu yüzden herkes uzman zaten.uzman olan insanlarda ben mütedeyyinlik ararım ve dolayısıylada beni anlayan insandan dinlerim sorunları.bu yüzden ayırt ederim,her uzmanı dinlemem,okumam..
beni yanlış anlamışşsın sanırım.ve ben bu konuyu tartışmak ve düşüncelerinin yanlış olduğunu söylemek için açmadım.sadece neler yapabiliriz noktasındayken yazını okudum ve üzüldüm.hep genelleme yapmışsın.anneler böyle okuyor,okuduğunu uygulamıyor diye.eğitim alsın dediğin annelerin de sorunu öncesine dayanabilir mantığıyla örnek verdim sadece.tabiki geleneksel yöntem ondan ibaret değil ve yüzde 70 doğru bi yöntem ama eksik.günümüzle eski yöntemler harmanlanmalı düşüncesi sana ifade etmek istediğim anlayış.. | Allah razı olsun ablam geçte sözylemek istediğimi anlamış olmana sevindim ,önyargılımıyım bilmiyorum görüşleirm ortada kendimi anlatmama gerek yok yazdıklarım benim kimliğim zaten.. neyse hakkınızı helal edin ablam Allaha Emanet Olunn....