10 Mart 2013, 15:49
|
Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 Arkadaşları:15 Cinsiyet:Anne Memleket:MEDİNEWEB Yaş:44 | Cevap: Hanımlar Tesettüre Dikkat! muhteşem bir mektup,emeğine sağlık sevgili iklimya.bu tarz paylaşımlarınız sayesinde ben bile hayatımda o kadar çok şeyi düzelttimki anlatamam,..beyefendinin mektubunda değinidiği,bizim her defasında görüp kızdığımız,yazıklar olsun dediğimiz bir manzarayı dile getirmesi ve üslubu ne kadar etkileyici.insan önce kendini yoklamalı,dışardaki kızlarımıza acıyarak bir yere varamayız,kendisinde olanı düzeltince yolunu bulmuş oluyor zaten..kendi hisseme düşeni aldım ben bu yazıda illa durumun vahim olması gerekmiyor,kendi yanlışlarımızı görmek için..doğru üslup her zaman hedefine ulaşıyor.hepimizin kızları var,anladımki kızlarımızı tesettüre alıştırmak için doğrusu anlatmak ve yapmak gerek.aman başını kapatsında ne giyerse giysin,makyajada gözyummak lazım dememek lazım...insanı silkindiren ,kendine getiren ne yapıyorum ben dedirten bir uyarı olmuş..allah yazandanda bizimle paylaşandanda razı olsun..![c*](http://forum.medineweb.net/images/smilies/c_.gif)