12 Mart 2013, 19:01
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 Arkadaşları:24 Cinsiyet: Mesaj:
1.012 Konular:
166 Beğenildi:82 Beğendi:1 Takdirleri:187 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | annem haklıymış.... annem haklıymış.... ANNEM HAKLIYMIŞŞ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] m derdi ki: “Terli terli su içme ” İçten içe kızardım ona Oyunun en tatlı yerinde Bu müdahale de niye? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]lanınca anlardım ki! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “Sakın geç kalma” Meraklanırmış sonra İçten içe hayıflanırdım ona. Gidenin dönmesini beklerken anladım ki ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “Odanı dağıtma” İçten içe karşı gelirdim ona Toparlamayı erteleyip dururken Hayatımı dağıttığım anlarımda anladım ki ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “öfkende fakir ol, sevginde zengin” İçten içe önemsemezdim bakışlarımla Kırdığım kalpleri telafi edemediğimde anladım ki ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “Tek kişilik yaşama” Diğer türlüsü bencillik olur Sevilmezmişim sonra İçten içe güler geçerdim bu kelama Yalnızlık ağır gelmeye başlayınca anladım ki ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “Doğal ol, yapmacık olma” İçten içe burun kıvırırdım ona Ezberlediğim yaşam biçiminin tatsızlığını fark edip Rollerimi karıştırmaya başlayınca anladım ki ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “Gençliğinin kıymetini bil, geri gelmez bir daha” İçten içe sitemkar davranırdım ona Yüzümdeki çizgiler Saçımdaki beyazlar zafer kazandıkça anladım ki ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “Bir dilek tut, gerçek olana kadar çabala” İçten içe söylemesi kolay, yapması zor derdim ona Hayatımı sorgulamaya başlayıp Sürekli yapamadıklarım aklıma geldiğinde anladım ki ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “Bu sözlerimi kullan, yabana atma” Şimdi… İçten içe teşekkür ediyorum ona çünkü,
Ben de bir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]yim Bana miras kalan bu cümleleri sarf ederken bileceğim ki ! Ben haklıyım..
(alntdr)