26 Mart 2013, 14:38
|
Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 21919 Üyelik T.:
23 Kasım 2012 Arkadaşları:1 Cinsiyet: Mesaj:
99 Konular:
1 Beğenildi:0 Beğendi:0 Takdirleri:10 Takdir Et:
| Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''ayşe yüsra'' Kardeşimiz Alıntı: Medineweb Üyemizden Alıntı
ikramlık sorular geliyor ) insanlarla iletişiminiz nasıldır?
İnsanlarla iletişimim bundan iki sene öncesine kadar şöyleydi, hep karşımdaki kişiden beklerdim ilk adımı ben yaklaşmazdım pek yada çok muhabbet kurmazdım insanlarla, şimdi konuşmaya ilk olarak ben başlayabilirim.
Yani çevremdekilerle aram çok iyidir. güler yüzlü müsünüz?
Güler yüzlü sayılırım. ağlar mısınız? ağlarsanız neden?
Ağlarım tabi. Bazen çok ilginç şeylere, okuduklarıma ağlarım mesela hiç unutamadığınız en kötü gününüz?
Kuzenim hiç unutamadığınız en mutlu gününüz?
Ailemle olduğum her an mutluyum, aklıma gün olarak gelmedi düşünceli000 mutluluk sizin için ne ifade ediyor?
Basit ve indirgenmiş haliyle evdeki huzur mutluluk budur. kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz?
Fedakar biri olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. Sevdiklerim için vijdanıma aklıma ters düşmeyecek şeylerden taviz verebilirim. hayat felsefeniz nedir?
Olaylara karşımdaki kişinin baktığı yerden de bakabilmek. iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz?
Bilmiyorum, büyük konuşmak istemem. yaptığınız en büyük çılgınlık?
Evde annem yokken düdüklü tencerede çorba pişirmek Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ?
İslam ve iman çerçevesinde yaşamayı çizerdim. Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu?
Gün batımını izledim, giden her günün beni ölüme bir gün daha yaklaştırdığının bilinciyle hayır üzülmüyorum. Hayatta en cok kıymet verdiğiniz?
Dünyevi bakış açısıyla ailem derim. bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz?
Sıkıldığım zaman vazgeçerim. size göre sevgi
En saf en temiz duygu. size göre macera size göre hayal
Hayal kurmayı pek sevmeyen bir olarak şöyle söyleyebilirim hayalin ne kadar büyük olursa gürültüsü o kadar fazla olur. size göre kardes
Candır can anne karnı başta olmak üzere pek çok şeyi paylaştığın acıyı, mutluluğu, varlığı, yokluğu beraber yaşadığın kişi. size göre dost
Sen demek olan başkası.(bakınız aöf ahlak esasları) size göre aile
Seçmeden içine doğduğun ama herhalde sonrasında seçme şansı verilse yine yeniden diyeceğin kişiler topluluğu. size göre eş
Bilmiyorum size göre hayat..
İslamın koyduğu kurallar, kuran ve sünnet ışığında çevrendeki herşeyin aslında amaç değil senin için araç olduğu son bulduğu anda kendinle beraber amellerinden başka hiç bir şeyi götürmeyeceğinin bilinciyle yaşamak. size göre insan
İnsan yaratılmışların en şereflisi ancak şerefini koruması kendi elinde ve emellerinde saklı olandır. size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek
Beklediğin şeye bağlı. Bazen çok güzel bazense beter bir durum. size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe
Ne olacağını bilmeden beklemek. size göre özgürlük
Huzurlu olduğum her an. bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü?
Götürmez hatta (+) lar (-) leri götürür. sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz?
Dayanırım. ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı?
Nasip olursa hacca gitmek. ne tarz müzikler dinlersiniz?
Belli bir tarzım olduğu söylenemez zaten çok müzük dinlemem. forumda sizi en mutlu eden olay?
Arkadaşların çıkarmış olduğu özetler ders notları ve sorularımın cevapsız kalmaması. forumda sizi en çok üzen olay?
Ferdi nin banlanması diyebilirim forumda en çok ilginizi çeken konular?
Yeterlilik ve açık öğretim konuları arasında gidip geldim diğer konulara pek bakamadım. hayat size ne öğretti?
hayat bana sabretmeyi öğretti. hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize?
hayır yok. kolay gelsin... | |
| |