Cvp: HAZIR HERKES BURDA BİŞE SORMAK İSTİYORUM.... Evladım sen kafayımı yedin ? Neyi tartışıyorsun benimle ? Ortada kadın başını açmalıdır diye bir lafımız sözümüz mü var ??? Kuran ayetleriyle oyun olmaz diyoruz sana , Ne alaka yahu !!! 1_ Hicret cahiliyetin mekke'sinden , medeniyetin medinesine göç etmektir bu biir, mekke medineyle de sınırlı değildir. Ama hiç bir kadın egitim için başka bir memlekete tek başına gidemez, abi baba birisi olması lazımdır !!! 2_ Konumuz örtünü ver konusu falan değildir , konumuz hicret ayeti ile başörtüsünün alakaya maydonoz durumu ve adamakıllı bakış açısıyla bakılmasıdır, burada fatih kardeş kuranı resmen kendine göre yorumlamış ve ALLAH AYETİ KERİMESİNDE DİYOR Kİ ! demiş, yapmayın yaw, allah cc. öyle deseydi bu sitede okumuş eğitimli bunca alim , hafız, imam var hiç birisinin bunu böyle yorumlayacagını bunu demeye getireceğini zannetmiyorum !!! 3_ Şafii mezhebini işin içine karıştırdın ya dikkat et TOPLU OLARAK diyor !!!!! Yaw ben şu an kalkıp bekar halimle mısıra el ehzere eğitime gidemiyorum , anca yanımda birisi olacak , eşim olacak, yahut babam olacak anca izin var ne diyon sen ??? Allaha tevekkül noksanlıgını diyorsun , bu tevekküle niyeti olan önce Resullah sav. in hadisini dikkate alır , yani deveyi sağlam kazıga baglar !!! Yurt dışında eğitimden bahsediyoruz, istanbul_silivri arası 90 kilometre falan zaten !!! |