Alıntı:
Esadullah Üyemizden Alıntı
Güzel kardeşim , ahlak çerçevesinde münazara insana güzel şeyler kazandırır. Konuyu okuyorsunuz yada okumuyorsunuz tutup ucunu tasvip etmediğiniz şeylere bağlıyorsunuz, bunuda yaparken ahlak kurallarını çiğniyor ve size uzatılan gül tenelerini yerlere serip eziyorsunuz... Eğer amacınız hakk ise bunu usulünce yapın yoksa konuları kirletmeyin lütfen, müslümana yakışmayan hallerde bulunupta müslümanlığı savunmak abes oluyor. Allaha c.c. açılan bir eli kalkıp beddua nitelendiriyorsunuz, bizim saygı duyduğumuz kişilere hayvan yaftası vuruyorsunuz , nefsimize herşeyi söyleyin ama lütfen saygı duyduğumuz , islama hizmet eden kişilere bu yakıştırmalarda bulunmayınız, ya hayır söyleyiniz yada susunuz .... Böyle ilim ve terbiye ile yoğrulmuş bir foruma yakışmayan bu halleriniz bizi üzmekte umarız anlarsınız, vesselam |
Arkadaşım sizin bana yaptığınız ve dua dediğiniz ,Allahın dinine şirk katmaktır ve sizin yaptığınız ve dua dediğiniz,bedduadır onun için...Paylaşımlarınızda bulunan ve Allahın dinine ters düşenlere benim tarafımdan geçit olmaz ve olmayacak ha siz bu tür islam dşı paylaşımlarınızı paylaştığınız müddetçe bende eleştirimi yapacam,senin şeyhine,mürşitine ne hakaret etmişim nede birşey,sadce doğruları vermişim niye rahatsız oluyorsunuz,sizin gül dediğiniz şirkleriniz sizin olsun....
Ha forum terbiyeli bi forum,ve bende islam ahlakıyla ahlaklanmış biriyim,ve islamın izin verdiği şekilde tebliğimi yapıyorum..beni ahlalksızlık yapmışım gibi lanse edmende sizin ahlaki yapınızdan ve ahlaktan dem vurup iftira etmenizden olsa gerek,edebe davet edip kendini edepli,karşındakini edepsiz görüp bunuda fark etmediğimi zan etmeyin,ama sizin sevyenize inmem bunuda bilesiniz....