15 Temmuz 2008, 12:53
|
Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 Arkadaşları:0 Cinsiyet: Memleket:ürgüp.. Yaş:42 Mesaj:
303 Konular:
99 Beğenildi:8 Beğendi:0 Takdirleri:10 Takdir Et:
| Cvp: şu çilgin türkler.. Alıntı: nermin Üyemizden Alıntı
[B][SIZE=3]1-Kardan adama tekme atma veya bozmaya çalışma, 2-Yeni atılmış bir betona basma veya isim yazma, 3-Gazete ve dergilerdeki resimlere sakal, bıyık ve gözlük yapma, 4-En iyi arabayı ben kullanıyorum zannetme, 5-Kar topunun içine buz veya taş koyma, 6-Cep telefonu kullanımının yasak olduğu ortamlarda illede görüşme yapma, 7-Belediyenin duraklara koydugu saatlerin yelkovan ve akrebini sökme, 9-Şahin marka arabayı, Doğan görünümlü yapma, 10-Ağaçlara ve parktaki banklara kalp ve isim baş harfi kazıma, 16-Reklam için duvarlara veya panolara yapıştırılan afişleri yırtma, 17-Tuvalet duvarlarını defter sanma, 25-Otobüs koltuklarını yırtma ve üzerlerine acayip acayip yazılar yazma, 27-Trafikte kırmızı ışıkta dururken, yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basma veya selektör yapma, 34-Aynı filme giden insanlarin filmden çıktıktan sonra filmi birbirlerine anlatmaları, |
bunlar en komikleri ))
Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur.
|
| |