Konu Başlıkları: Dedenin Hikayesi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2013, 22:29   Mesaj No:15

ahmetmeydani

Durumu:ahmetmeydani isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 27144
Üyelik T.: 08 Nisan 2013
Arkadaşları:0
Memleket:Diyarbakır Ama Adana'dayım
Konular: 45
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: Dedenin Hikayesi

ONUNCU BÖLÜM

--Her gurup kendi arasından bir sözcü seçsin. Bundan böyle, toplantılar sözcülerle yapılacak. Ve sözcüleriniz sizin adınıza kararlar alacak ve sizin problemlerinizi bize ileterek, çözüm bulunmasını sağlayacaklar.
Bunun üzerine, her hayvan gurubu aralarında toplanarak kısa bir sürede temsilcilerini seçtiler. Ayıların temsilcisi de Dedenin Mihmandarı olan ayı oldu.
--Temsilcimizi seçtik.
--Güzel. Şimdi ayrıca bir Orman Güvenlik Timi oluşturacağız. Tim komutanlığını ayıların temsilcisi olan, şu andaki ev sahibim olan ayı yürütecek. Gerek Temsilciler Meclisi gerekse Orman Güvenlik Timi doğrudan bana bağlı olacak. Şimdei isterseniz gidebilirsiniz. Ama isteyen de burada kalabilir. İlk oturumumuzu da bugün yapacağız inşaAllah.
Hayvanların çok az bir kısmı orayı terk etti. Gidenler de işi olanlardı.
--Evet, şimdi ilk oturumumuzu yapıp, Orman Güvenlik Timi elemanlarını seçelim.
--Evet ya iyi olur.
Dede ve temsilciler mağaraya girdiler. Mağaranın zeminine otlar serilmişti. Dede baş köşeye oturdu, temsilciler de karşısında dizildiler.
--BismillahirRahmanirrahim. İlk oturumu açıyorum. İlk önce meclisimiz ormanımıza ve bize hayırlı olsun. Allah (cc) bizlerin yâr ve yardımcısı olsun.
--Amiiiiiiiiinnnnnnnnn!
--İlk yapacağımız iş, dışarıda da söylediğim gibi, Orman Güvenlik Timini oluşturmak. Ben teklifimi yapıyorum. Bu iş için önerebileceğim şahıslar. Ayı, kurt, tilki, kartal, güvercin, sansar, sırtlan, çakal, atmaca, şahin, doğan, baykuş. Sizin de önereceğiniz kişiler varsa önerilerinizi bekliyorum.
Ayı söz aldı:
--Yanlış anlaşılmasın ama sadece merakımdan soruyorum. Güvercinin timde yer almasını anlayamadım.
--Özel güvenlik timine haberci lazım değil mi?
--Evet anladım.
--Tilki de ajanımız olacak.
--Yaban sığırını öneriyorum, dedi kartal.
--Evet, uygundur.
Tilki:
--Kokarcadan da faydalanabiliriz.
--Evet, ben de aynı fikirdeyim.
--Peki Özel Güvenlik Timinin görevi ne olacak, dedi kurt?
--Özel Güvenlik Timinin......

ONUNCU BÖLÜMÜN SONU