Konu Başlıkları: kutlu doğum haftası-Medineweb
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Nisan 2013, 14:23   Mesaj No:31

bilinmez

Meal Gurubu Üyesi
Medineweb Emekdarı
bilinmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:bilinmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 13966
Üyelik T.: 27Haziran 2011
Arkadaşları:0
Konular: 309
Beğenildi:180
Beğendi:15
Takdirleri:560
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Cevap: PUTLU DOĞuM....

Tamamda abiciğim gelenektir ama,sizin daha önceki örf başlığında verdiğiniz sayfalarca ayrıntıdada geleneğin meşru olabilmesi için içeriği islam ile çakışmamalı,yoksa bu tür gelenekler red dilmelidir.içeriğinde,şirk bidat,hurafe barındıran kutlu doğum densde,maalef putlu doğuma dönüşmüştür.

Siz ve abdulmelk abi isme takılmışsınız,sayin abilerim isa rasul as mı putlaştıran zihniyetten farkı ne bu zihniyetin onu verin,isa rasul as mıda svenleri böyle buharlaştırıp putlaştırdılar..

Abdulmelik abi bende anlatiyorum ama bunlar gibi değil demeye getiriyor,sayın abim biz peygamberleri her zaman gündem edmek zorundayız ve aralarından sadce birini kutsayıp digerlerinide bırakamayız,hırıstiyanların kaybıda bundan dolayı değil mi.ha size siz peygamberlerin arasını ayırıyor demiyorum,bu tür peygamber yarıştırmaktanda rabbimize sığınırız....