Konu Başlıkları: kutlu doğum haftası-Medineweb
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Nisan 2013, 00:13   Mesaj No:53

ahmetmeydani

Durumu:ahmetmeydani isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 27144
Üyelik T.: 08 Nisan 2013
Arkadaşları:0
Memleket:Diyarbakır Ama Adana'dayım
Konular: 45
Beğenildi:0
Beğendi:0
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: PUTLU DOĞuM....

Bu tür fikirlere sahip olanlar zehiri bal tabağında sunuyorlar. Kendi su-i niyetlerine de ayetleri alet ediyorlar. Peygamber Efendimiz (sav) bizim için Allah cc nasıl vasıflandırmışsa öyledir. Biz elhamdulillah bid'atlerin ne olduğunu iyi biliyoruz ve ahirete de yakinen iman etmişiz. Bundandır ki bu sistemin koruyucuları bizi hiç rahat bırakmıyorlar. Böyle süslü lafları edenlere de kimse dokunmuyor. Sakın yanlış anlamayın ben ille de tüm müslümanlara dokunulsun demiyorum. Ama birileri orta yerde birilerini tekfir ediyor ve sistemin bekçileri dönüp bakmıyorlar bile. Bizim ise Kutlu Doğum etkinliği yapmamamız için ise 40 dereden su getiriyorlar. Diyarbakırda ve Batmanda belediyeler her türlü engelleri çıkardılar en son suları kestiler. Kimse kusura bakmasın ama hem sistem ve hem de sistemin akrabaları bir bid'at için bu kadar çaba sarfetmez. Hz. Ali (kv) iş yapan kimse başkasını eleştirmeye zaman bulamaz. Maalesef bazı mücahid ve de müçtehid kardeşlerimiz ya çayocakların da ya da internette bir araya gelip devlet kurup devlet yıkıyorlar. Tabi müslümanları da tekfir etmekten geri durmuyorlar. Bugüne kadar hiç bir kafirin aleyhine de konuştuklarına şahid olmadım. Herkes kendi işine baksın. Biz ne yaptığımızın farkındayız. Daha önce bir kaç kere yine yazdım ama bir türlü soruma cevap alamadım. Bay bilinmez hep kaçamak cevap veriyor. Şu andan itibaren de kendisini muhatap almıyorum. Çünkü bu zihniyetin sahipleri Allah cc rızası için değil gümdemde kalmak için çalışırlar. Şunu tekrar belirteyim. Peygamber'e (sav) yapılan düşmanlık sahibini bitirir. demedi demeyin. Fiemanillah.